Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕ Κηφισιάς – Ιωνικός 1-2

ion_thielaΣπουδαία εκτός έδρας νίκη για τον Ιωνικό στη σημερινή αναμέτρηση κόντρα στην ΑΕ Κηφισιάς για την 4η αγωνιστική του Πρωταθλήματος.

Ο αγώνας ξεκίνησε χωρίς ρυθμό για τις δύο ομάδες με την πρώτη ευκαιρία να έρχεται όμως στο 3′ για την Κηφισιά με την προβολή του Μακρίδη που πέρασε άουτ. Στη συνέχεια ο Ιωνικός κατάφερε να ανοίξει το σκορ με τον Καραλή στο 18′ και στην αμέσως επόμενη φάση ο Παληαρούτας ανατράπηκε εντός περιοχής με τον διαιτητή να δείχνει την άσπρη βούλα.

Την εκτέλεση από τα έντεκα βήματα ανέλαβε ο Μακρίδης χωρίς όμως να καταφέρει να σκοράρει αφού ο τερματοφύλακας του Ιωνικού απέκρουσε σε κόρνερ.  Συμπληρώνοντας μισή ώρα αγώνα ο Χαλκιάς είδε απευθείας κόκκινη κάρτα, σε τάκλιν που έκανε σε σημείο που θεωρήθηκε από τον διαιτητή ότι ήταν τελευταίος παίκτης.

Στο δεύτερο μέρος ο Ιωνικός διπλασίασε τα τέρματα του με κεφαλιά από τον Σαπαλίδη κάνοντας ακόμα πιο δύσκολα τα πράγματα για την ομάδα του Στέλιου Γιαννακόπουλου. Από εκείνο το σημείο και μετά όμως η ΑΕΚ αν και με δέκα παίκτες έψαξε πεισματικά το γκολ που θα την έβαζε στο παιχνίδι.

Στη φάση του 73′ ο Χαϊκάλης αστόχησε εξ’ επαφής αλλά τρία λεπτά αργότερα ο Μουσταφίδης βρήκε στόχο μέσα από την περιοχή και πέτυχε τη μείωση του σκορ σε 1-2. Λίγα λεπτά αργότερα και συγκεκριμένα στο 78′ ο τερματοφύλακας του Ιωνικού πραγματοποίησε σωτήρια επέμβαση σε εκπληκτικό σουτ του Παναγιωτόπουλου έξω από την περιοχή

Η ομάδα του Ιωνικού έμεινε και αυτή με δέκα παίκτες στο 86′ όταν και αποβλήθηκε με απευθείας κόκκινη κάρτα ο Μεϊμάρογλου. Στα τελευταία λεπτά η ομάδα της Κηφισιάς βγήκε μπροστά αλλά δεν κατάφερε να πετύχει το γκολ της ισοφάρισης.

Συνθέσεις

Κηφισιά (Στ. Γιαννακόπουλος): Γουμάγιας, Χαλκιάς, Παληαρούτας (Ίσλι 59′), Καρακώστας (Κυριαζής 80′), Μουσταφίδης, Τεγούσης, Ρέντζης, Σάμιος (Παναγιωτόπουλος 59′), Φαρινόλα, Χαϊκάλης, Μακρίδης

Ιωνικός (Καλοπήτας): Λέτσο, Κατσηκιάς, Παπασπύρος, Κρητικός, Μεϊμάρογλου, Σιμιτσής, Παντελίδης, Πέεφ (Ζέλο 90′), Σαπαλίδης (Ζαφειρίδης 88′), Αργυρίου, Καραλής (Ντούλιας 72′)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected