Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Αιολικός – Παναρκαδικός 2-2

image (1)Ο Παναρκαδικός έφτασε στην ανατροπή, αλλά ο Αιολικός κατάφερε να πάρει τον βαθμό της ισοπαλίας με το τελικό 2-2 σε ένα γεμάτο και θεαματικό ματς. 

Ο Παναρκαδικός έδωσε έναν δύσκολο αγώνα στη Μυτιλήνη κόντρα στον πολύ καλό Αιολικό. Οι γηπεδούχοι ήθελαν τη νίκη, είχαν τον κόσμο στο πλευρό τους και μπήκαν στον αγωνιστικό χώρο για να καθαρίσουν το ματς. Είχαν την κατοχή, έκαναν φάσεις και κατάφεραν να προηγηθούν με τον Χρήστου στο 20′.

Μετά το γκολ ακολούθησε ένα πεντάλεπτο πίεσης στα καρέ του Καπετάνου, ο Αιολικός είχε και δοκάρι, όμως ο Παναρκαδικός κατάφερε να ρίξει τον ρυθμό και να ολοκληρώσει το ημίχρονο με το ρευστό 1-0.

Στο δεύτερο μέρος οι φιλοξενούμενοι παρέδωσαν μαθήματα ανατροπής και με ψυχή, ικανότητα και άψογα τελειώματα έφτασαν στο μέχρι το 55′, σχεδόν απίθανο, 1-2!

Στο συγκεκριμένο λεπτό ο Παναγιώτης Σαλαπάτας με πλασέ από το ύψος του πέναλτι έκανε το 1-1 και με τη σέντρα, έγινε λάθος στο κέντρο, ο Καναβέτας έκλεψε και με λόμπα κέρδισε τον αντίπαλο γκολκίπερ κάνοντας την ολική ανατροπή στο 56′!

Όπως ήταν λογικό, ο Αιολικός πίεσε για την ισοφάριση με τον Παναρκαδικό να αντέχει μέχρι το 80′ όπου ο Μπουρούς διαμόρφωσε το τελικό 2-2.

Αήττητος παραμένει ο Παναρκαδικός μετά από 4 αγωνιστικές και έχει 8 βαθμούς.

Συνθέσεις

Αιολικός: Πάππος, Αμπραχαμιάν (83′ Αζίζ), Κρητικός, Τάχια, Κριπιντίρης, Κεσίδης, Μίχος, Μπουρούς, Μανουσάκης (67′ Ραζάκ), Ευσταθίου (78′ Λαλάς), Χρήστου

Παναρκαδικός: Καπετάνος, Χουστουλάκης, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Σταθουλόπουλος, Παπουτσής (77′ Δήμος), Ραχίμ (46′ Σαλαπάτας Π.), Καναβέτας, Κολιόπουλος (53′ Σαλαπάτας Τ.)

 

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected