Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας – ΜΑΣ Βεργίνας 2-0 (photos)


alexandriamou_paok_010006

Χάρη σε ένα ξέσπασμα στο δεύτερο μέρος, όταν και σημείωσε τα δύο σημερινά του τέρματα, ο ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας επικράτησε του ΜΑΣ Βεργίνας με σκορ 2-0, στα πλαίσια της 4ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας.

Επηρεασμένοι από τα τελευταία γεγονότα στην τεχνική ηγεσία (απομάκρυνση του προηγούμενου προπονητή και ακύρωση της συμφωνίας με τον Κώστα Κατσώνη λόγω της άδειας προπονητή) αλλά και της πολύ καλής παρουσίας των φιλοξενούμενων, οι κυπελλούχοι δυσκολεύτηκαν αλλά πήραν το τρίποντο, χάρη σε δύο τέρματα του Χατζηστεφάνου.

Στο πρώτο 45λεπτο, η ομάδα του Γιάννη Παυλίδη πραγματοποίησε ίσως την καλύτερη της φετινή εμφάνιση, καθώς έπαιξε στα ίσια τον ΠΑΟΚ και μάλιστα είχε δύο πολύ αξιόλογες ευκαιρίες για να ανοίξει το σκορ, τόσο με τον Φραδέλο όσο και με τον Ρόκο που δεν πρόλαβε για ελάχιστα εκατοστά την πάσα του Χατζάρα. Παράλληλα, είχε πολύ καλή ανασταλτική λειτουργία, περιόρισε τα ατού του “δικεφάλου” και γενικότερα είχε αξιόλογη παρουσία σε μια από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος.

alexandriamou_paok_010059Στο δεύτερο μέρος όμως, ο ΠΑΟΚ μπήκε με στόχο να επιβληθεί και στην πρώτη αξιοσημείωτη φάση ο Χατζηστεφάνου ανατράπηκε μέσα στην περιοχή από τον Αντώνη Κούβαρο και ο ίδιος εκτέλεσε το πέναλτι, με το οποίο άνοιξε το σκορ για την ομάδα του, λύνοντας παράλληλα τον “γόρδιο δεσμό” των φιλοξενούμενων.

Το τέρμα που έψαχνε ο “δικέφαλος” άλλαξε την εικόνα του αγώνα, καθώς οι “κιτρινομπλε” αναγκάστηκαν στη συνέχεια να ανοιχτούν και να αφήσουν περισσότερους χώρους στα μετόπισθεν, με αποτέλεσμα σε μια από τις επιθέσεις των γηπεδούχων, ο Χατζηστεφάνου και πάλι να βρεθεί σε πλεονεκτική θέση και να “γράψει” το 2-0, με το οποίο ουσιαστικά “κλείδωσε” τη νίκη της ομάδας του.

Στα τελευταία 20 περίπου λεπτά μέχρι το τελευταίο σφύριγμα στην αναμέτρηση, αμφότερες οι ομάδες είχαν από δύο καλές στιγμές, ωστόσο το 2-0 παρέμεινε μέχρι τέλους.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Γαβράς, με βοηθούς τους κ.κ. Κωστούλη και Παζαρτζικλή

Συνθέσεις

ΠΑΟΚ Αλεξάνδρειας : Ευαγγελόπουλος, Κίτσας Λ.Δ., Σούγγαρης, Μπουκλάς Γ., Μπουκλάς Α., Καρατάσος, Ασλάνογλου, Κίτσας Σ., Κίτσας Ε., Χατζηστεφάνου, Κίτσας Θ.

ΜΑΣ Βεργίνας : Κούβαρος Α., Γκόγκος, Γιαννακίδης, Θεοδώρου, Κούβαρος Μ., Αβετίδης, Ρόκο, Παυλίδης, Χατζάρας, Φραδέλος, Χερίδης

δείτε φωτογραφίες από το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected