Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ποντιακή Νεολαία Αράχου – Δόξα Λιανοβεργίου 1-0

alexandriamou_a.e24.09.160025

Σπουδαίο γειτονικό ντέρμπι στον Άραχο, που κρίθηκε στις λεπτομέρειες!

Η ομάδα του Χρήστου Παναγιωτίδη, χάρη στο τέρμα του Πασχάλη Καραπίττα στο 26ο λεπτό, πήρε το πολύτιμο “τρίποντο” και ανέβηκε στην 8η θέση του βαθμολογικού πίνακα με 6 βαθμούς.

Από την άλλη πλευρά το συγκρότημα του Σάκη Παγγούρα, παρά την υπεροχή της στο δεύτερο μέρος και την πίεση στα καρέ του Γιαβάση, δεν κατάφερε να πάρει κάτι από το σημερινό παιχνίδι και παρέμεινε στους τρεις βαθμούς.

Οι δύο ομάδες μοιράστηκαν από ένα ημίχρονο, καθώς οι “μπαλουγκράνα” ήταν αυτοί που είχαν τα ηνία του αγώνα στο πρώτο μέρος, όταν και εκτός του τέρματος, δημιούργησαν 2-3 καλές ευκαιρίες για να ανοίξουν ή να διευρύνουν το σκορ. Η φάση που έκρινε το ματς λίγο πριν το ημίωρο, ήταν το τέρμα του νεοαποκτηθέντα Καραπίττα, ο οποίος δέχτηκε την ωραία κάθετη πάσα alexandriamou_liano_tri0022του Βασιλείου στην πλάτη της άμυνας και με ψύχραιμο πλασέ, νίκησε τον Καραλάζο για το μοναδικό όπως αποδείχτηκε τέρμα της αναμέτρησης.

Στο 43′ και μετά από έντονες αψιμαχίες μεταξύ των παικτών, ο ρέφερι της συνάντησης απέβαλε τόσο τον Αραμπατζή από τους γηπεδούχους όσο και τον Νουσιόπουλο από τη Δόξα και η ποινή αναμένεται να είναι πάνω από μία αγωνιστική έκαστος, καθώς το φύλλο αγώνος είναι επιβαρυντικό για αμφότερους.

Στο δεύτερο μέρος, η Δόξα ανέβασε στροφές, ισορρόπησε το παιχνίδι και απέκτησε τα ηνία, πιέζοντας τα αντίπαλα καρέ. Οι γηπεδούχοι έδωσαν χώρο στους αντιπάλους, που έγιναν πιο κινητικοί χωρίς όμως την κλασική ευκαιρία, παρά μόνο κάποια σουτ εκτός περιοχής ή κάποια απειλητικά στημένα στην περιοχή του Γιαβάση.

Επόμενη αναμέτρηση για την Ποντιακή Νεολαία, το Σάββατο 8/10 στο Μακροχώρι κόντρα στην τοπική ομάδα ενώ η Δόξα υποδέχεται στο Λιανοβέργι τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Μαλούτας, με βοηθούς τους κ.κ. Μαργαρίτη και Χρυσάνη

Συνθέσεις

Ποντιακή Νεολαία Αράχου : Γιαβάσης, Τόζογλου Π., Τόζογλου Χ., Μαγγανάρης, Μουταφίδης, Αραμπατζής, Καραπίττας (90+1′ Παπαθεοδωρόπουλος), Βασιλείου (82′ Ντιόπ), Μπεκτάς, Αργυρόπουλος, Τσαγκούρης

Δόξα Λιανοβεργίου : Καραλάζος, Κύρτσογλου, Νουσιόπουλος, Τσολαρίδης, Μπαντής, Τζέπης, Γερόπουλος (46′ Παπαδόπουλος Χ.), Βασιλείου, Δεμπρόπουλος (68′ Κυνηγόπουλος), Καραντουλαμάς, Καραπατσάς (79′ Παπαδόπουλος Α.)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected