B ΕΠΣ Ημαθίας

Ακαδημία Βέροιας – ΑΟ Μαρίνας 0-5

10671496_1513272718987729_7323619986615611281_n-horz

Παράσταση για έναν ρόλο το παιχνίδι στο ΔΑΚ “Βικέλας”, στα πλαίσια της 3ης αγωνιστικής του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής.

Ο ΑΟ Μαρίνας, όντας πιο έμπειρη ομάδα και με έναν Πλάτωνα Τερζόπουλο σε εξαιρετική μέρα, επικράτησε με το ευρύ 5-0 της Ακαδημίας Βέροιας, που αγωνίστηκε και πάλι με πολλούς νεαρούς στη σύνθεση της.

Η ομάδα του Γιώργου Προδρόμου πέτυχε μάλιστα το πιο γρήγορο γκολ της κατηγορίας μέχρι στιγμής καθώς με τη σέντρα της αναμέτρησης, ο Τερζόπουλος εκμεταλλεύτηκε την αδράνεια της αντίπαλης άμυνας και μετά από ωραίο συνδυασμό, “έγραψε” το 0-1, μόλις στο 20ο δευτερόλεπτο!

Οι φιλοξενούμενοι συνέχισαν στον ίδιο ρυθμό και στο 15′ διπλασίασαν τα τέρματα τους αυτή τη φορά με “δράστη” τον Γκότση, ένα τέρμα που άλλαξε τις ισορροπίες και εδραίωσε σε μεγάλο βαθμό την κυριαρχία των “οράνιε” στον αγωνιστικό χώρο.

Δευτερόλεπτα πριν τη λήξη του πρώτου μέρους, ο Τερζόπουλος πέτυχε το δεύτερο προσωπικό του τέρμα με απευθείας εκτέλεση φάουλ, για να στείλει την ομάδα του στα αποδυτήρια με πολύ σαφές προβάδισμα.

Στο δεύτερο μέρος, ο ΑΟΜ πέτυχε άλλα δύο τέρματα, αρχικά με τον Τερζόπουλο στο 62′ (χατ-τρικ) και στο 77′ με τον Δήμου, ο οποίος διαμόρφωσε το τελικό 0-5.

Με τη νίκη τους αυτοί οι φιλοξενούμενοι είναι στη δεύτερη θέση της βαθμολογίας με 6 βαθμούς έναντι 7 των Αριστοτέλη Νάουσας, ΑΕΠ Βέροιας και Νέας Γενεάς Νικομήδειας ενώ η ομάδα του Μάριου Κατηκαρίδη, που θα συνεχίσει με την ίδια φιλοσοφία σε όλη τη διάρκεια του πρωταθλήματος, παραμένει στην τελευταία θέση χωρίς βαθμό.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Λαζάρου, με βοηθούς τους κ.κ. Χαλατζιούκα και Χριστοδούλου.

Συνθέσεις

Ακαδημία Βέροιας : Σουροβίκης, Τσαλουχίδης, Παπαδόπουλος, Παπουλίδης Κ. (74′ Καϊλόγλου), Ακριτίδης (78′ Ντινόπουλος), Παπουλίδης Α. (55′ Συμπεθέρης), Παπαδόπουλος Χ., Χρυσόπουλος, Μπαντής, Πρωτογέρης, Πιστοφίδης

ΑΟ Μαρίνας : Θεοδοσιάδης, Μπόφισης, Κερσενίδης, Αδαμίδης, Τοπασίδης, Γκότσης, Δήμου, Σαρμπίνος (67′ Παπαδόπουλος Α.), Τερζόπουλος, Πουτακίδης (74′ Παπαδόπουλος Γ.), Καραγκούνης (80′ Νίκου)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected