Γ Εθνική / Τοπικά

Οριστικό τέλος με Καβακά, επικρατέστερος ο Παντέλης!

Χωρίς τίτλοΟλοκληρώθηκε η συνεργασία του Τίμου Καβακά με τον ΑΟ Χαλκίς.

Η παραίτηση του έγινε αποδεκτή και στην πρωινή προπόνηση ο κ Καβακάς πήγε στο γήπεδο να αποχαιρετήσει τους παίκτες του ΑΟΧ. Παράλληλα η Διοίκηση βρίσκετε σε αναζήτηση του αντικαταστάτη του και όπως αναφέρει το ρεπορτάζ του starsports.gr, Γιώργος Στούπας και Νίκος Παντέλης συναντήθηκαν το πρωί της Τετάρτης στην Αθήνα και συμφώνησαν ώστε ο αγαπημένος κόουτς των φίλων της Χαλκίδας να επιστρέψει για μια ακόμα φορά στη πρωτεύουσα της Εύβοιας.

Ο 57χρονος τεχνικός διατηρεί άριστες σχέσεις και με τα μέλη του ΔΣ, αποτέλεσμα της έντιμης και καλής δουλειάς που έκανε στις προηγούμενες θητείες του. Σύμφωνα με τις συγκεκριμένες πληροφορίες στα χέρια του είχε και άλλες προτάσεις, αλλά προτεραιότητα του ήταν η Χαλκίδα.

Αυτή δεν είναι η πρώτη φορά που ο Παντέλης συνεργάζεται και με τον Γιώργο Στούπα καθώς στο τέλος της σεζόν  2012-2013 διαδέχθηκε τον Γιώργο Βαζάκα στον πάγκο του Ηρακλή Ψαχνών. Την αμέσως επόμενη σεζόν κάθισε στον πάγκο του Πανιωνίου στη Super League δείγμα των πολλών παραστάσεων που έχει ως προπονητής.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected