Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Η βράβευση του Κώστα Βούλγαρη ως MVP της 3ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική (photos+vid)

DSCN9929Πραγματοποιήθηκε την Τετάρτη (5/10) στο Δημοτικό Γήπεδο Ροδοχωρίου, η βράβευση του Κώστα Βούλγαρη, ο οποίος αναδείχτηκε MVP της 3ης αγωνιστικής στην Α1 Ερασιτεχνική, συγκεντρώνοντας 980 ψήφους στη σχετική ψηφοφορία.

Η διαδικασία ανάδειξης των καλύτερων διεξάγεται για τέταρτη χρονιά φέτος και από πέρσι περιέχει μια καινοτομία όσον αφορά τον τόπο βράβευσης των ποδοσφαιριστών. Αυτές πραγματοποιούνται στις προπονήσεις των ομάδων, κατόπιν βεβαίως συνεννόησης με τον προπονητή και όπως φάνηκε και από τη σημερινή βράβευση είναι πιο διασκεδαστική και υπάρχει ο χρόνος για φωτογραφίες αλλά και δηλώσεις του πρωταγωνιστή.

Χορηγός του βραβείου του Κώστα Βούλγαρη ήταν η εταιρία “Agroxelixis” στη Μαρίνα και για το λόγο αυτό, ευχαριστούμε θερμά τον ιδιοκτήτη της επιχείρησης Νίκο Κεσίδη για την εξαιρετική του πρωτοβουλία.

δείτε τις φωτογραφίες :

Το νέο εντυπωσιακό (ομολογουμένως) έπαθλο παρέδωσε στον ποδοσφαιριστή του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, ο Γενικός Αρχηγός της ομάδας, Παναγιώτης Θεοδοσιάδης ο οποίο με ιδιαίτερη χαρά παρέδωσε το τρίτο φετινό βραβείο της σεζόν για το πρωτάθλημα της Α1.

Ας δούμε τις δηλώσεις του Κώστα Βούλγαρη στην κάμερα του SportsUp :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected