Κατηγορίες
Super League 1

Από ψηλά θα βλέπει πλέον τον αγαπημένο του ΠΑΟΚ ο μικρός Κωνσταντίνος…

efyge_to_aggeloudi_picsvideo_6Τον περασμένο Απρίλιο, ο μικρός Κωνσταντίνος έκανε πραγματικότητα ένα από τα μεγάλα του όνειρα. Να γνωρίσει από κοντά τους ποδοσφαιριστές του αγαπημένου του ΠΑΟΚ. Σήμερα, έφυγε από τη ζωή…

Σε συνεργασία με τον οργανισμό Make-A-Wish Ελλάδος, η ΠΑΕ ΠΑΟΚ έκανε πραγματικότητα την επιθυμία του 14χρονου Κωνσταντίνου, που έδινε μία μεγάλη αλλά και άνιση μάχη με μία ασθένεια που απειλούσε τη ζωή του.

Την παραμονή του αγώνα με τον Λεβαδειακό στην Τούμπα, ο Κωνσταντίνος βρέθηκε στο γήπεδο και παρακολούθησε από κοντά την προπόνηση του Δικεφάλου, ενώ μετά το τέλος της συνομίλησε και φωτογραφήθηκε τόσο με τον Βλάνταν Ίβιτς όσο και όλους τους ποδοσφαιριστές του ΠΑΟΚ.

Την επόμενη ημέρα δε, παρακολούθησε από κοντά τον αγώνα με τον Λεβαδειακό και είδε τον ΠΑΟΚ να κερδίζει με 2-0 με γκολ των Λέοβατς και Μακ. Η χαρά του και τις δύο ημέρες, απλά δεν μπορεί να περιγραφεί με λέξεις.

Δυστυχώς, ο μικρός Κωνσταντίνος δεν βρίσκεται πλέον ανάμεσά μας, αφού σήμερα «έφυγε» από τη ζωή. Σε αυτές τις περιπτώσεις, τα λόγια μοιάζουν τόσο φτωχά. Καλή δύναμη στους δικούς του και όσους τον γνώρισαν από κοντά…

περισσότερες φωτογραφίες ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected