Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 4ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Θετικές αν μη τι άλλο οι εντυπώσεις από τις τέσσερις πρώτες αγωνιστικές της Α2 Ερασιτεχνικής στην ΕΠΣ Ημαθίας, καθώς φαίνεται πως το ενδιαφέρον θα παραμείνει αμείωτο τόσο στην κορυφή όσο και στην ουρά.

Το αυριανό πρόγραμμα της 4ης αγωνιστικής περιλαμβάνει σπουδαίες αναμετρήσεις και στους δύο ομίλους, τα βλέμματα όμως πέφτουν εκ των πραγμάτων σε Μελίκη και Παναγιωπούλα.

Στον 1ο όμιλο, το ματς του Φίλιππου Μελίκης και της Θύελλας Σταυρού ξεχωρίζει στο πρόγραμμα της Κυριακής. Οι “ερυθρόλευκοι” έχουν ξεκινήσει χωρίς απώλειες στο φετινό πρωτάθλημα, ενώ η ομάδα του Δημήτρη Γιουρόπουλου φαίνεται να ανακάμπτει το τελευταίο διάστημα και να βρίσκει τον καλό της εαυτό.

Οι άλλες δύο ομάδες με το απόλυτο αγωνίζονται επίσης εντός έδρας καθώς ο Άρης Παλαιοχωρίου υποδέχεται τον πάντα επικίνδυνο ΠΑΟΚ Κουλούρας ενώ η Νίκη Αγκαθιάς θα αντιμετωπίσει τον γειτονικό ΠΑΟ Παλατίτσια, που προέρχεται από το εμφατικό 4-2 επί του Αστέρα Αλεξάνδρειας.

Την ίδια ώρα στη Μέση, ο Φίλιππος θα αγωνιστεί για δεύτερη συνεχόμενη αγωνιστική εντός έδρας και θα επιδιώξει να διασκεδάσει τις εντυπώσεις από το “βαρύ” 1-5 κόντρα στη Νίκη Αγκαθιάς, ωστόσο αντιμετωπίζει μια εξίσου ποιοτική ομάδα όπως είναι ο Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Τη δεύτερη νίκη της θα επιδιώξει η ΑΕ Σχοινά κόντρα στον “πληγωμένο” από το εντός έδρας 1-4 Εθνικό Κλειδιού ενώ την ίδια ώρα στο Νησί, ο Αστέρας Αλεξάνδρειας θα ψάξει το πρώτο ροζ φύλλο αγώνα στο πρωτάθλημα με αντίπαλο τον Μακεδονικό Πλατάνου.

Aναλυτικά το πρόγραμμα του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής (16.00) :

Φίλιππος Μέσης – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

Νίκη Αγκαθιάς – ΠΑΟ Παλατίτσια

ΑΕ Σχοινά – Εθνικός Κλειδιού

Αστέρας Αλεξάνδρειας – Μακεδονικός Πλατάνου

Φίλιππος Μελίκης – Θύελλα Σταυρού

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς

pre-game-a2111111121111

Στην Παναγιωπούλα και συγκεκριμένα στην αναμέτρηση του πρωτοπόρου Αριστοτέλη Νάουσας με αντίπαλο την ισόβαθμη Νέα Γενεά Νικομήδειας, επικεντρώνεται το ενδιαφέρον της 4ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής.

Η ομάδα του Χρήστου Χατζηδάκη έχει ξεκινήσει ιδανικά φέτος, παρά το γεγονός πως είναι νεοφώτιστη, κάτι που ισχύει και για τους “κιτρινόμαυρους” του Γιώργου Ευτηριάδη, από τα μεγάλα φαβορί για την άνοδο στην Α1.

Την ίδια ώρα, η επίσης πρωτοπόρος ΑΕΠ Βέροιας υποδέχεται στη Ραχιά την πάντα επικίνδυνη Δόξα Νάουσας, σε ένα ακόμη ενδιαφέρον παιχνίδι της Κυριακής, ενώ με ιδιαίτερο ενδιαφέρον αναμένεται και η αναμέτρηση στην Αγία Βαρβάρα, όπου η τοπική Αγία Βαρβάρα θα αντιμετωπίσει τον ανεβασμένο Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας.

Μία ακόμη νίκη θα επιδιώξει ο ΑΟ Μαρίνας, που υποδέχεται την Ακαδημία Μακροχωρίου ώστε να παραμείνει στις υψηλές θέσεις της βαθμολογίας ενώ αμφίρροπες αναμένονται οι αναμετρήσεις σε ΔΑΚ “Βικέλας” στο Μακροχώρι και Λαζοχώρι

Aναλυτικά το πρόγραμμα του 2ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής (16.00) :

Ακαδημία Βέροιας – ΑΣ Πατρίδας

ΑΕΠ Βέροιας – Δόξα Νάουσας

ΑΟ Μαρίνας – Ακαδημία Μακροχωρίου

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Μακεδόνας Βέροιας – Εθνικός Ράχης

Αριστοτέλης Νάουσας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Ρεπό : Ελπίδα Μονοσπίτων

δείτε ΕΔΩ βαθμολογία και σκόρερς

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected