Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Ανακοίνωση του Απόλλων Αγίου Γεωργίου για διαιτησία και φιλοξενία

13710033_10154232980586955_3006863979082336446_nΓια “ύποπτη και κάκιστη” διαιτησία του ρέφερι της συνάντησης κ. Τρέβλα κάνουν λόγο στον Απόλλων Αγίου Γεωργίου, όπως αναφέρεται στην ανακοίνωση που εξέδωσε ο σύλλογος μέσω του Facebook

Παράλληλα, ευχαριστούν τη διοίκηση του ΓΑΣ Κοπανού “10Starbet” για την άψογη όπως τη χαρακτηρίζουν φιλοξενία στο σημερινό παιχνίδι.

Αναλυτικά η ανακοίνωση :

“Ήττα για την ομάδα μας σήμερα παρά την καλή εμφάνιση, από τον ΓΑΣ. Κοπανού με 1-0.

Η εμφάνιση ήταν σαφώς καλύτερη σε σχέση με τα προηγούμενα παιχνίδια, αλλά η έλλειψη αυτοσυγκέντρωσης σε κρίσιμα σημεία σε συνδυασμό με την ΚΑΚΙΣΤΗ-ΥΠΟΠΤΗ διαιτησία του Τρέβλα, μας στέρησαν το κάτι περισσότερο από το παιχνίδι!

Συνεχίζουμε την σκληρή προσπάθεια στον αγωνιστικό Μαραθώνιο και προετοιμαζόμαστε για το επόμενο παιχνίδι με την Α.Ε. Χαρίεσσας το επόμενο Σάββατο.

Υ.Γ 1. Ο Απόλλων δεν έχει καμία διάθεση να ασχολείται με τους διαιτητές! Όμως διαιτησίες σαν την σημερινή, που λίγο έλειψε να εκτροχιάσει την ομαλή διεξαγωγή του αγώνα (με τις εμπρηστικές, επιπόλαιες και φλύαρες αποφάσεις) ΝΑ ΜΑΣ ΛΕΙΠΟΥΝ!!!

Υ.Γ.2. Ευχαριστούμε το Δ.Σ. του ΓΑΣ Κοπανού για την άψογη φιλοξενία και συμπεριφορά!

Υ.Γ.3. Οι παίκτες μας σήμερα έπαιξαν παθιασμένα και ΚΑΘΑΡΑ κάνοντας όλους εμάς υπερήφανους!! Διακριθέντες είναι όλοι τους και οι 13 που αγωνίστηκαν παρά την ήττα!!”

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected