Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Νέστος Χρυσούπολης – Αλμωπός Αριδαίας 2-1

Χωρίς τίτλοΣπουδαίο παιχνίδι έγινε στο γήπεδο της Χρυσούπολης, όπου ο Νέστος πέτυχε την πρώτη του εντός έδρας νίκη κόντρα σε έναν πολύ μαχητικό Αλμωπό.

Όπως αναφέρει η proininews.gr, οι φιλοξενούμενοι ξεκίνησαν καλύτερα στο πρώτο 15λεπτο του αγώνα και απείλησαν το Σουμουλίδη. Στη συνέχεια ο Νέστος πήρε τα ηνία του αγώνα, προηγήθηκε αλλά και πάλι ο Αλμωπός έφτασε στο γκολ με το δοκάρι του Διαμαντίδη.

Το 2-0 “λύτρωσε” ουσιαστικά τον Νέστο που μπόρεσε να διαχειριστεί διαφορετικά το ματς, ο Αλμωπός όμως μείωσε στο 72′ και μετέτρεψε σε θρίλερ τα τελευταία λεπτά

Η ομάδα της Αριδαίας απείλησε πρώτη στο 5` όταν ο Διαμαντίδης απέναντι από τον πορτιέρο του Νέστου δε κατάφερε να βρει. Στο 9` πάλι η Αριδαία, αυτή τη φορά με κεφαλιά του Τσιρλίδη που μπλόκαρε ο Σουμουλίδης, με τον Νέστο να απαντά στο επόμενο λεπτό μετά από σέντρα του Μπουλγούρα και κεφαλιά του Κωνσταντινίδη άουτ.

Στο 16` σημειώθηκε το πρώτο γκολ όταν από εκτέλεση φάουλ του Μπουλγούρα, ο Κωνσταντινίδης με προβολή νίκησε τον Μένιο για το 1-0. Στο 28` του σουτ του Παναγιωτόπουλου απέκρουσε ο πορτιέρο του Αλμωπού ενώ στο 34` ο Διαμαντίδης σημάδεψε το οριζόντιο δοκάρι.

Το 2-0 για τον Νέστο ήρθε σε πολύ καθοριστικό σημείο του αγώνα και συγκεκριμένα στο 44′ όταν από πάσα του Μαζιώτη, ο Βαλαβανόπουλος έφυγε μόνος του και πλάσαρε στα δίχτυα. Ο Νέστος είχε την ευκαιρία να κάνει το 3-0 στο 50′ με το Μιχαλάκη ενώ απείλησε και στο 58` με το Βαλαβανόπουλο.

Στο 72` ο Αλμωπός μείωσε σε 2-1 με σουτ του Παντελίδη μέσα από την περιοχή και έδωσε νέο ενδιαφέρον στα εναπομείναντα 20 λεπτά, όμως η κατάσταση δεν άλλαξε και το 2-1 ήταν το τελικό αποτέλεσμα.

δείτε το LIVE της 5ης αγωνιστικής στη Γ Εθνική

Συνθέσεις

Νέστος Χρυσούπολης : Σουμουλίδης, Καζαντζίδης (73′ Τσάκωνας), Μπουλγκούρας, Παυλίδης, Κωνσταντινίδης, Λάσπατζης, Μιχαλάκης, Μαζιώτης (90′ Μαρκάκης), Βαλαβανόπουλος, Αποστολίδης, Παναγιωτόπουλος (58′ Παυλακάκης).

Αλμωπός Αριδαίας : Μένιος, Ελευθεριάδης Θ. (67′ Ελευθεριάδης Α.), Παπασυμεών, Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Ελευθεριάδης Γ. (55′ Κοβάτσης), Σιδηρόπουλος, Διαμαντίδης, Καραγιάννης, Τσιρλίδης (46′ Τσιμτσιρίδης), Παντελίδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected