Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ιωνικός – Εργοτέλης 2-0 (vid)

2Την πρώτη του ήττα που τον “γκρέμισε” και από την κορυφή του βαθμολογικού πίνακα της Γ’ Εθνικής, γνώρισε ο Εργοτέλης που ηττήθηκε με 2-0 από τον Ιωνικό στη Νίκαια για την 5η αγωνιστική της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport.gr, στο πρώτος μέρος, οι φιλοξενούμενοι απείλησαν πρώτοι μόλις στο 11’ με τον Κοιλιάρα να αστοχεί με μακρινό σουτ ενώ λίγα λεπτά αργότερα, ο Κατσίκιας κέρδισε πέναλτι και ο Καραλής εκτέλεσε εύστοχα ανοίγοντας το σκορ κόντρα στους «κιτρινόμαυρους». Ο Εργοτέλης προσπάθησε να αντιδράσει, είχε τη κατοχή στη συνέχεια αλλά δεν μπορούσε να «διασπάσει» τη πολύ καλά οργανωμένη αμυντική γραμμή των γηπεδούχων. Στο 32’ ο Εργοτέλης απείλησε εκ νέου με μακρινό σουτ, του Μισέλ αυτήν την φορά όμως και αυτό είχε την ίδια τύχη με αυτό του Κοιλιάρα.. κατέληξε άουτ.

Στο δεύτερο ημίχρονο, οι γηπεδούχοι απείλησαν πολύ νωρίς και έδειξαν αποφασισμένοι να σημειώσουν και δεύτερο γκολ, αρχικά στο 48’ ο Κατσίκιας με σουτ μετά από σέντρα του Καραλή, δεν κατάφερε να σημαδέψει σωστά ενώ στο 55’ ο Εργοτέλης «απάντησε» με σουτ του Πόι το οποίο όμως ήταν άστοχο. Στο 59’ ο Πασαλίδης προειδοποίησε εκ νέου την εστία του Εργοτέλη, σούταρε μέσα από την περιοχή, απέκρουσε σε πρώτο χρόνο ο Στεφανάκος και σε δεύτερο απομάκρυναν οι αμυντικοί. Λίγα λεπτά αργότερα όμως, ο Πέεφ έδωσε στον Καραλή και αυτός βρήκε ωραία τον Αργυρίου που δεν δυσκολεύτηκε να κάνει το 2-0 για τους γηπεδούχους. Στη συνέχεια το παιχνίδι κύλησε δίχως ιδιαίτερες ευκαιρίες με εξαίρεση ένα τετ α τετ του Καμαρά στις καθυστερήσεις όπου νικήθηκε όμως από τον Στεφανάκο.

Συνθέσεις

Ιωνικός: Λέτσο, Κατσίκιας, Βουρλούμης, Παντελίδης, Προβατίδης, Κρητικός, Καραλής (85’ Παπασπύρος), Σιμιτσής, Αργυρίου (75’ Ζαφειρίδης), Σαπαλίδης, Πέεφ (73’ Καμαρά)

Εργοτέλης: Στεφανάκος, Καρράς, Κολόκας, Τζανής, Δημήτρης (56’ Καϊμακαμούδης), Ρουσάκης, Γκουτζούλιας, Μισέλ, Κατσικοκέρης, Κοιλιάρας (82’ Λυδάκης), Πόι

δείτε βίντεο του αγώνα ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected