Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Ρήγας Φεραίος – Αχιλλέας Νεοκαισάρειας 2-2 (photos)

Χωρίς τίτλοΤελικά οι παραδόσεις μπορεί να είναι για να σπάνε, αλλά στην περίπτωση των αναμετρήσεων του Ρήγα Φεραίου και του Αχιλλέα Νεοκαισάρειας φαίνεται ότι είναι πολύ ισχυρή.

Όπως αναφέρει το magnesiasports.gr, αυτό το αποδεικνύει το σημερινό 2-2 στο Βελεστίνο, με τους γηπεδούχους να μην κατορθώνουν να σημειώσουν στο όγδοο ματς σε επίπεδο Γ’ Εθνικής ανάμεσα στις δύο ομάδες τη δεύτερη νίκη τους, έχοντας πριν από τον αγώνα 1 νίκη, 2 ισοπαλίες και τέσσερις ήττες. Ουσιαστικά ο Ρήγας πήρε το ελάχιστο που μπορούσε από ένα παιχνίδι που ήταν στο πρόγραμμα να κερδηθεί και όσο κι αν αισθάνεται αδικημένος βάσει των ευκαιριών που δημιούργησε το γεγονός ότι βρέθηκε πίσω στο σκορ δύο φορές ήταν καταδικαστικό για τη διεκδίκηση του τριπόντου.

Για τους Βελεστινιώτες τα πράγματα στράβωσαν από νωρίς, αφού μόλις στο 2’ ο Δαδάκος αξιοποίησε με εύστοχη κεφαλιά τη σέντρα του Δερμίση και έγραψε το 0-1.  Βέβαια η αντίδραση ήταν πολύ δυναμική, καθώς ακολούθησαν τρεις καλές φάσεις μέχρι την ισοφάριση. Συγκεκριμένα είχαμε στο 7’ χαμένο τετ-α-τετ του Σέττου, στο 16’ φάουλ πάνω από την εστία του Κυπτίου, του δημιουργού δηλαδή της προηγούμενης φάσης, και στο 22’ νέο φάουλ του Γκίκα λίγο έξω.

Τελικά στο 28’ έγινε το 1-1 από τον Σέττο με αριστερό πλασέ μετά την ψηλοκρεμαστή μπαλιά του Γκίκα. Μάλιστα, στο επόμενο λεπτό ο Γκίκας θα μπορούσε να κάνει την ολική ανατροπή, αλλά ο Σαρρής νίκησε τον αφύλακτο Γκίκα, που πήρε την πάσα του Ζαχαράκη. Ο γκολκήπερ του Αχιλλέα έσωσε εκ νέου την ομάδα του στο 37’, αποκρούοντας δύσκολα με τα δάχτυλα σε κόρνερ.

Τελευταία φάση του πρώτου μέρους η άστοχη κεφαλιά του Γκάγκα από το ύψος του πέναλτι στις καθυστερήσεις, με το 1-1 να αδικεί σίγουρα τον Ρήγα.

Στην επανάληψη στις παραπάνω ευκαιρίες προστέθηκε αυτή του 55’, με τον Γκίκα να μην μπορεί να πιάσει το αριστερό σουτ από πλεονεκτική θέση, όπως θα ήθελε και υπό την πίεση αντίπαλου αμυντικού.

Αντί όμως να γίνει το 2-1, έγινε το 1-2 στ 67’. Ο Δαδάκος πήρε το ριμπάουντ μετά από ασταθή απόκρουση του Παπαγιάννη σε φάουλ του Νάκα και σημείωσε το 1-2. Ο Ρήγας στο 74’ έβαλε τα πράγματα στη θέση τους κατά το ήμισυ, αφού ισοφάρισε μεν με την κεφαλιά του Τζοβάρα σε σέντρα του Κιπτίου σε 2-2, απέτυχε δε να πάρει την επιτακτική νίκη με ένα τρίτο γκολ. Πάντως είχε τις ευκαιρίες με την κεφαλιά-ψαράκι του Γκίκα  στο 86’, που ανάγκασε τον Σαρρή να κάνει τρομερή εκτίναξη και να αποκρούσει, και το σουτ του Σέττου λίγο άουτ από το ύψος της περιοχής στο 92’.

Συνθέσεις

Ρήγας Φεραίος (Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χατζηαθανασίου, Γκάγκας, Βουραζέρης, Σπαθής, Αλεξίου (69′ Τζοβάρας), Γεωργατζής, Κιπτίου, Ζαχαράκης (75′ Τσελεπής), Γκίκας, Σέττος

Αχιλλέας Νεοκαισάρειας (Σαββίδου): Σαρρής, Λαζαρίδης, Δερμίσης, Ηλιάδης, Παπαδόπουλος, Παγωνίδης, Καμπερίδης, Ζοβλίκας (65′ Nαλμπαντίδης), Νάκας, Δημηνάς, Δαδάκος (88′ Βούλγαρης)

περισσότερες φωτογραφίες στο mousikovagoni.com

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected