Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνικής (1ος όμιλος) Απόλλων Παραλιμνίου – Ορφέας Ξάνθης 0-0

paralimnio-23417-vertΣε ένα ματς που θα ξεχαστεί πολύ γρήγορα Απόλλων Παραλιμνίου και Ορφέας Ξάνθης αναδείχθηκαν ισόπαλοι χωρίς τέρματα. Μάλιστα αυτό ήταν και το μοναδικό ματς της αγωνιστικής που δεν σημειώθηκε κάποιο γκολ.

Όπως αναφέρει το serresport.gr, οι γηπεδούχοι δε μπόρεσαν να βρούνε λύσεις επιθετικά και οι φιλοξενούμενοι απέδειξαν πως δύσκολα δέχονται γκολ και χάνουν, καθώς αυτή είναι η 4η ισοπαλία τους στο πρωτάθλημα. Ο Απόλλων πάντως παραμένει πολύ χαμηλά στην βαθμολογία, έχοντας συγκεντρώσει μόλις 4 βαθμούς.

Είναι χαρακτηριστικό πως σημειώθηκαν ελάχιστες ευκαιρίες μπροστά από τις δύο εστίες και από αυτές οι πιο… κλασσικές, αν μπορούν και αυτές να λογιστούν ως τέτοιες ήταν του Απόλλωνα με κύριο εκφραστή των προσπαθειών τον δραστήριο Ναλμπάντη.

Ειδικά πάντως στο δεύτερο ημίχρονο ο ρυθμός είχε πέσει σε τέτοιο βαθμό που φαινόταν πως δύσκολα θα αλλάξει κάτι, όπως και έγινε.

Συνθέσεις

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ : Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης (72΄ Γεωργιάδης), Τάκας, Μιντιούρης, Νερεσιώτης, Τριανταφύλλου, Λιάρας (72΄ Ζιγκερίδης), Ρούμπος, Καρακούτης, Ναλμπάντης, Μεντής

ΟΡΦΕΑΣ ΞΑΝΘΗΣ: Ρούφος (32′  λ.τ Αθανασίου), Τορομανίδης, Κατρανίτσας, Μαλαδένης (46΄ Καρά Αλή), Μακράκης, Μαυρόπουλος, Καραγκιόζης Β, Μπουνταγκίδης, Ξαντινίδης, Καραγκιόζης Γ., Μουμίνογλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected