Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Εθνικός Φιλιππιάδας 1-1 (photos+vid)

yKmNKb0Τη… μισή δουλειά έκανε ο Θεσπρωτός κόντρα στον Εθνικό, αφού παρά την προσπάθειά του, την πίεση που άσκησε και τις ευκαιρίες που δημιούργησε, δεν έφτασε στην πρώτη του νίκη στο φετινό πρωτάθλημα.

Ο Εθνικός Φιλιππιάδας, που στο μεγαλύτερο μέρος αγώνα περίμενε το Θεσπρωτό στην άμυνά του με σκοπό να χτυπήσει στις αντεπιθέσεις, προηγήθηκε στο σκορ με τον Άτσκα στο 29΄, με πλασέ μέσα από τη μικρή περιοχή του Θεσπρωτού.

O Σέμος έκανε την κίνησή του στο 38′, βάζοντας τον Μπίκα στο παιχνίδι στη θέση του Χατζόγλου.Λίγα δευτερόλεπτα μετά ο ηγουμενιτσιώτης επιθετικός τον δικαίωσε, σκοράροντας με όμορφο σουτ από το ύψος της περιοχής.Ο Θεσπρωτός συνέχισε επιθετικά και με τρεις στην άμυνα, ψάχνοντας το “χρυσό” γκολ, αλλά οι παίκτες του δεν κατάφεραν να εκμεταλλευτούν ουσιαστικά την κιτρινόμαυρη ανωτερότητα.

Τζιάλλας (50′) και Μπίκας (60΄) έχασαν πολύ μεγάλες ευκαιρίες για το 2-1.Το τελευταίο ημίωρο εξελίχθηκε σε μονότερμα του Θεσπρωτού, αλλά οι κεφαλιές των Νάκου (έσωσε ο Τρανουλίδης), Μπίκα και Ντόκου δεν είχαν ευτυχή κατάληξη, με το Θεσπρωτό να μένει τελικά στο 1-1. Με δέκα ολοκλήρωσε το παιχνίδι η φιλοξενούμενη ομάδα, λόγω αποβολής του Βραχνά στο 91′ (2η κίτρινη).

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Σέμος): Κωνσταντάκος, Τζιάλλας (63′ Σουκιάς), Ηλίας, Χατζόγλου (38′ Μπίκας), Πάνος, Μηνάς, Ντινιωτάκης, Νάκος, Ντόκος, Αναστασιάδης, Γιάκος (46′ Βιτώρος).

Εθνικός Φιλιππιάδας (Γιάννος): Τρανουλίδης, Μανιώτης, Τόλα (46′ Ιωάννου), Βραχνός, Μαλάτος, Λέντζος, Παπακίτσος (63′ Κουμπής), Άτσκα, Ντανάι, Μπαλογιάννης (70 Δημουλάς), Μιχάλης.

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected