Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Παναρκαδικός – Αχαϊκή 2-0 (vid)

Χωρίς τίτλοΟ παθιασμένος Παναρκαδικός κέρδισε εύκολα την Αχαϊκή αν και αγωνιζόταν με 10 παίκτες από το 68ο λόγω αποβολής του Πετρόπουλου.

Όπως αναφέρει το arcadiaportal.gr, οι Αρκάδες στο πρώτο πεντάλεπτο είχαν 2 δοκάρια και άνοιξαν το σκορ με τον Χατζόπουλο στο 24ο λεπτό,με την σέντρα ο Ραχίμ στο 26ο ύστερα από διπλή προσπάθεια έκανε το τελικό 2-0.

Ο Παναρκαδικός πέτυχε σπουδαία νίκη επί της Αχαϊκής για την Πέμπτη αγωνιστική του πρωταθλήματος του 3ου ομίλου της Γ’ Εθνικής κατηγορίας σε ένα ιδιαίτερα σκληρό παιχνίδι με αρκετές δυνατές μονομαχίες.

Το τριφύλλι στο πρώτο ημίωρο του αγώνα ήταν καταιγιστικό πετυχαίνοντας τα δύο γκολ της αναμέτρησης που τελικά του έδωσαν και τρίποντο με τον Χατζόπουλο στο 23’ και τον Ραχίμ ένα λεπτό ενώ είχε και δύο δοκάρια δείχνοντας τις άγριες διαθέσεις του κόντρα στην Αχαϊκή ομάδα.

Η ομάδα του Γιώργου Αντωνόπουλου ήταν ανώτερη στην μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα έχοντας τον έλεγχο αλλά και ευκαιρίες για ακόμα μεγαλύτερο σκορ παρά το γεγονός ότι από τα μέσα του δευτέρου ημιχρόνου αγωνίστηκαν με παίχτη λιγότερο από την αποβολή του Πετρόπουλου.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τον Παναρκαδικό να μπαίνει πολύ επιθετικά στο γήπεδο και μόλις στο πρώτο λεπτό να στέλνει μήνυμα στην Αχαική για την συνέχεια έχοντας την πρώτη μεγάλη ευκαιρία του με το δοκάρι του Τέλη Σαλαπάτα. Λίγο αργότερα ο Παναρκαδικός θα έχει και δεύτερο δοκάρι με τον Παπουτσή στο 8’ με το γκολ να έρχεται από τον Νίκο Χατζόπουλο στο 24’ ξεσηκώνοντας τις κερκίδες και τους φιλάθλους. Πριν κοπάσουν οι πανηγυρισμοί ο Ραχίμ στο 25’ έκανε από κοντά το 2-0 δίνοντας καθαρό προβάδισμα στην ομάδα του βάζοντας ξανά φωτιά στην κερκίδα. Οι φιλοξενούμενοι προσπάθησαν να αντιδράσουν με το ημίχρονο να τελειώνει μετά και την παραλίγο σύρραξη με την ευκαιρία του Τέλη Σαλαπάτα.

Στην επανάληψη η πρόθεση του Παναρκαδικού ήταν ξεκάθαρη και δεν ήταν άλλη από το να διαφυλάξει την άμυνα του και να ψάξει με ταχύτητα στην επίθεση να πετύχει και κάποιο άλλο τέρμα.  Παναγιώτης και Τέλης Σαλαπάτας με τον πρώτο να περνά ως αλλαγή, Σταθουλόπουλος, Καναββέτας και Παπουτσής ήταν αποδέκτες και σπατάλησαν τις σημαντικότερες ευκαιρίες που δημιούργησε ο Παναρκαδικός στο δεύτερο ημίχρονο με τους Αχαιούς να έχουν τις στιγμές ωστόσο το τριφύλλι με εξαιρετική μαυντική λειτουργία και τεράστιο πάθος να κρατά το 2-0 και να παίρνει έτσι την τρίτη του νίκη στο πρωτάθλημα σε πέντε αγωνιστικές.

Συνθέσεις

Παναρκαδικός: Ψυχογιός, Πετρόπουλος, Μπούτας, Αρώνης, Χατζόπουλος, Κυριακόπουλος, Παπουτσής (80′ Χουστουλάκης), Σταθουλόπουλος, Αρ. Σαλαπάτας (74′ Αρδάμης), Ραχίμ (52′ Π. Σαλαπάτας), Καναβέτας

Αχαϊκή: Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Πετρόπουλος, Παπαδόπουλος, Σωτηρόπουλος, Μενίκου, Κωνσταντινόπουλος (68′ Γεωργόπουλος), Καρράς (46′ Κωστούλας), Αγγελόπουλος, Πλαστουργός (46′ Ρουμπάτος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected