Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – ΑΠΕ Λαγκαδά 0-2

3Μετά από ένα καλό παιχνίδι που έγινε στη Πτολεμαΐδα και παρουσία περίπου 300 φιλάθλων η Α.Π.Ε. Λαγκαδά κέρδισε τον Εορδαϊκό με 2-0 και παρέμεινε μόνη 2η στη βαθμολογία.

Όπως αναφέρει το e-ptolemeos.gr, οι φιλοξενούμενοι κατάφεραν να έχουν την ουσία και την εμπειρία πετυχαίνοντας 2 γκολ στις λίγες φάσεις που δημιούργησαν ενώ από την άλλη ο Εορδαϊκός είχε τον ενθουσιασμό, έχασε αρκετές ευκαιρίες αλλά γκολ δεν πέτυχε.

Έτσι το 0-2 ήρθε μάλλον φυσιολογικά με τον Εορδαϊκό να διαμαρτύρεται για τη φάση του 29 όταν ζήτησε κόκκινη για τον Σαμουηλίδη που ανέτρεψε τον Ίβιτς που έφευγε μόνος.

Φάσεις και γκολ

Στο 11΄ ατομική προσπάθεια του Μαυροματίδη που αφού πέρασε 3 παίκτες μπήκε στη περιοχή αλλά καθυστέρησε με αποτέλεσμα να τον κόψει σωτήρια ο Καραμανλής. Αμέσως μετά σουτ του Θεοδουλίδη απέκρουσε σε κόρνερ ο Ταταρίδης.

Στο 29΄ ο Ίβιτς «τσίμπησε» τη μπάλα προ του Σαμουηλίδη και προσπάθησε να φύγει μόνος προς την εστία της Α.Π.Ε.Λ. . Ο παίκτης του Λαγκαδά μην έχοντας άλλη επιλογή τον ανέτρεψε με τον διαιτητή να του δίνει κίτρινη και τους παίκτες του Εορδαϊκού να ζητούν την αποβολή του.

Στο 37΄ σουτ του Ξανθόπουλου απέκρουσε δύσκολα ο Στόϊκος και στις καθυστερήσεις ο Στεφανίδης μόνος απέναντι στο τερματοφύλακα σούταρε δυνατά άλλα άστοχα.

Στο πρώτο τέταρτο της επανάληψης ο Εορδαϊκός μπήκε πολύ δυνατά και έχασε 3 πολύ καλές ευκαιρίες.

Στο 54΄ σέντρα Θεοδουλίδη σουτ του Χαραλαμπίδη από πολύ καλή θέση άουτ, στο 57΄ βολίδα του Μαυροματίδη εκπληκτική απόκρουση Ταταρίδη στο «Γ». Στο 59΄ ο Χαραλαμπίδης τροφοδότησε τον Μαυροματίδη μέσα στη περιοχή αλλά το φαλτσαριστό σουτ του τελευταίου πέρασε ελάχιστα έξω.

Στο 61΄ όμως κόντρα στη ροή του αγώνα ο Ντόσης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά ο Κοντέων άγγιξε όσο χρειαζόταν τη μπάλα και την έστειλε στην αριστερή γωνία για το 0-1.

Δύο λεπτά μετά Μπίκος και Χαραλαμπίδης δεν μπόρεσαν να απειλήσουν από κοντά και στο 66ο λάθος της άμυνας σουτ του Στεφανίδη άουτ.

Στο 75΄ ο Στεφανίδης ξεμαρκαρίστηκε πολύ όμορφα από τον αντίπαλο του, έδωσε στον αμαρκάριστα Ντούγκα από δεξιά, αυτός του γύρισε πάλι τη μπάλα και ο Στεφανίδης από κοντά έκανε το 0-2 με σουτ.

Στο 77΄ σέντρα Μαυροματίδη κεφαλιά Ίβιτς άουτ και δύο λεπτά μετά σέντρα Ν΄ Σο πλασέ Ίβιτς δύσκολη απόκρουσε Ταταρίδη σε κόρνερ. Στο 80ο σουτ του Ταμπά πέρασε ελάχιστα έξω και στο 82΄ κόρνερ Ν΄ Σο κεφαλιά Ίβιτς άουτ.

Στο 88΄ ο Ιωννίδης ελίχθηκε πολύ όμορφα από αριστερά σέντραρε ο Ίβιτς ξεμαρκαρίστηκε αλλά το σουτ που επιχείρησε έφυγε ψηλά άουτ από πολύ κοντά.

Στο 90΄ τέλος ατομική προσπάθεια και σουτ του Ντούγκα άουτ.

Συνθέσεις

ΕΟΡΔΑΪΚΟΣ (Α. Αλεξίου): Στόϊκος, Δινοβίτσης (74’ Ιωαννίδης), Νικολαίδης (68’ Ν΄ Σο), Σαββίδης, Καταρτζής, Μπαλίτσας (69’ Ταμπά), Θεοδουλίδης, Μπίκος, Ίβιτς, Μαυροματίδης, Χαραλαμπίδης.

ΑΠΕ ΛΑΓΚΑΔΑ (Θ. Γιαμουρίδης): Ταταρίδης, Καραμπάς, Ντόσης, Σαμουηλίδης, Καραμανλής, Κοντέων, Αχαλινόπουλος (56’ Κρυστάλλης), Παναγιωτούδης, Στεφανίδης, Καρακατσάνης (90+3’ Καρασταύρου), Ξανθόπουλος (64’ Ντούγκα)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected