Α ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιοχωρίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας 3-0 (photos)

alexandriamou_palaioxori090041

Το 4×4 είναι γεγονός για τον Άρη Παλαιοχωρίου, που κόντρα στον ΠΑΟΚ Κουλούρας έκανε το χρέος του και οδηγεί την κούρσα του 1ου ομίλου της Α2 Ερασιτεχνικής, λόγω καλύτερης διαφοράς τερμάτων.

Η ομάδα του Δημήτρη Πρίντζιου είχε τα ηνία της αναμέτρησης από το ξεκίνημα και μετέφερε την πίεση στα καρέ του Μαυρίδη, όμως η προσοχή ήταν πάντα στραμμένη και στα μετόπισθεν, κυρίως για τους γρήγορους μεσοεπιθετικούς που διαθέτουν οι “ασπρόμαυροι” του Νίκου Καρύδα.

Η αποβολή του Σκουμπόπουλου στο 22′ άλλαξε τις ισορροπίες στο ματς και έδωσε ακόμη μεγαλύτερο αβαντάζ στον Άρη, το οποίο και εκμεταλλεύτηκε άμεσα καθώς 4 λεπτά μετά άνοιξε το σκορ με τον Δημήτρη Βλάχο, ο οποίος με δυνατό σουτ εκτός περιοχής έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Μαυρίδη.

Με το ρευστό 1-0 ολοκληρώθηκε το πρώτο μέρος, για τον ΠΑΟΚ όμως ήταν εξαιρετικά δύσκολο να απειλήσει τους γηπεδούχους, που σχετικά εύκολα κράτησε μακριά τους πολύ ταλαντούχους ποδοσφαιριστές του “δικεφάλου”.

Το δεύτερο τέρμα των “κιτρινόμαυρων” σημειώθηκε στο 58′ με σκόρερ τον Χατζόπουλο, ο οποίος έβαλε σωστά την προβολή μετά από εκτέλεση κόρνερ του Πατρίκα.

Με το προβάδισμα των δύο τερμάτων, ο Άρης διαχειρίστηκε πιο εύκολα το υπόλοιπο του παιχνιδιού, σημειώνοντας μάλιστα και τρίτο γκολ, αυτή τη φορά με τον Μιχαηλίδη (77′), το τέταρτο προσωπικό του στο πρωτάθλημα

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Διαμαντόπουλος, με μοναδικό βοηθό τον κ. Τράντο.

Συνθέσεις

Άρης Παλαιοχωρίου : Βασιλείου, Ατανάσοφ, Ταμπουράς, Χατζόπουλος, Πατρίκας, Χρυσάφης (46′ Γεωργίου), Βλάχος, Πλέσκας, Λίτσι (68′ Μιχαηλίδης), Καθρέφτης, Αρβανίτης (52′ Χατζηδημητρίου).

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Μαυρίδης, Χαραλαμπίδης Σ., Σκουμπόπουλος, Ποζιάδης, Φουρκιώτης (36′ Μανωλόπουλος), Καρύδας, Τζήμας, Περτσιούνης, Μπακαλίδης, Πρωτογέρης (29′ Χαραλαμπίδης Δ.), Λαφτσίδης (63′ Θυμιόπουλος)

δείτε τις φωτογραφίες που μας παραχώρησε το alexandriamou.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected