Κατηγορίες
Διάφορα

Καρέ – καρέ ο απεγκλωβισμός αγρότη που έπεσε σε πηγάδι! (photos)

nafplioΣυναγερμός σήμανε στην Πυροσβεστική Υπηρεσία μόλις ειδοποιήθηκε ότι ένας αγρότης έπεσε σε πηγάδι στην Κάντια Ναυπλίου.

Σύμφωνα με το newsbomb.gr, ο άτυχος άνδρας πραγματοποιούσε το πρωί του Σαββάτου (15/10) εργασίες στο χωράφι του όταν υποχώρησε το έδαφος και βρέθηκε σε πηγάδι βάθους 15 μέτρων.

Το ατύχημα αντιλήφθηκαν μέλη της οικογένειάς του, τα οποία και ενημέρωσαν άμεσα την Πυροσβεστική Υπηρεσία του Ναυπλίου, η οποία έσπευσε στο σημείο με τρια οχήματα.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν και να φέρουν στην επιφάνεια τον αγρότη, ο οποίος διακομίσθηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου προκειμένου να του παρασχεθούν οι πρώτες βοήθειες.

Τραυματισμένος ανασύρθηκε από τους πυροσβέστες ένας αγρότης που έπεσε μέσα σε πηγάδι στην Κάντια Ναυπλίου.

Ο 48χρονος αγρότης διενεργούσε εργασίες στο χωράφι του, όταν υποχώρησε το έδαφος και έπεσε στο πηγάδι βάθους 15 μέτρων. Ο αγρότης έγινε αντιληπτός από την οικογένεια του και άμεσα ενημερώθηκε η Πυροσβεστικού υπηρεσία Ναυπλίου που έσπευσε στο συμβάν με τρία οχήματα.

Οι πυροσβέστες κατάφεραν να απεγκλωβίσουν τον αγρότη, ο οποίος διακομίστηκε στο νοσοκομείο Ναυπλίου για τις πρώτες βοήθειες.

δείτε τις φωτό ΕΔΩ

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected