Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 5ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Ανήμερα της Απελευθέρωσης της Βέροιας από τον τουρκικό ζυγό και η Α2 Ερασιτεχνική βρίσκεται κανονικά στη δράση με την 5η αγωνιστική στους δύο ομίλους της κατηγορίας.

Στον 1ο όμιλο τρεις είναι οι ομάδες που οδηγούν την κούρσα μέχρι στιγμής, έχοντας μάλιστα το απόλυτο στις νίκες. Ο Άρης Παλαιοχωρίου (πρώτος λόγω διαφοράς τερμάτων) έχει δύσκολο έργο την Κυριακή καθώς θα μεταβεί στο γειτονικό Κλειδί για να αντιμετωπίσει τον “πληγωμένο” μεν Εθνικό αλλά πάντα υπολογίσιμο ειδικά μετά τα αρνητικά αποτελέσματα.

Ο δεύτερος Φίλιππος Μελίκης θα υποδεχτεί την ανεβασμένη ΑΕ Σχοινά, που προέρχεται από τη νίκη κόντρα στον Εθνικό Κλειδιού. Η ομάδα του Αντώνη Παρσόπουλου έχει την ευκαιρία να κάνει το 5×5 και να αποδείξει πως δίκαια έχει μετατραπεί σε…τρένο στο ξεκίνημα της σεζόν.

Το ίδιο ισχύει και για τη Νίκη Αγκαθιάς, που θα μεταβεί στον Πλάτανο για να αντιμετωπίσει την αρνητική έκπληξη μέχρι στιγμής στο πρωτάθλημα, τον τοπικό Μακεδονικό. Η ομάδα του Γιάννη Βασιλειάδη θα προσπαθήσει να ξεκολλήσει από τον έναν βαθμό και την τελευταία θέση, όμως μόνο εύκολο δεν θα είναι το έργο της κόντρα στην ποιοτική ομάδα από την Αγκαθιά.

Σπουδαίο παιχνίδι την ίδια ώρα στον Σταυρό, όπου η τοπική Θύελλα θα υποδεχτεί τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που θα αγωνιστεί αύριο με ανεβασμένη ψυχολογία μετά την πρώτη νίκη στο πρωτάθλημα.

Μια πρώτη νίκη που ψάχνει και ο ΠΑΟΚ Κουλούρας, ο οποίος όμως θα πρέπει να υπερβάλει εαυτό στο Παλαιό Σκυλίτσι, με τον τοπικό Άρη να θέλει οπωσδήποτε το ροζ φύλλο αγώνα μετά τα τελευταία ανεπιτυχή αποτελέσματα.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 :

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας

ΠΑΟ Παλατίτσια – Φίλιππος Μέσης

Εθνικός Κλειδιού – Άρης Παλαιοχωρίου

Μακεδονικός Πλατάνου – Νίκη Αγκαθιάς

Φίλιππος Μελίκης – ΑΕ Σχοινά

Θύελλα Σταυρού – Αστέρας Αλεξάνδρειας

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα του ομίλου

pre-game-a2111111121111

Σπουδαία παιχνίδια στον 2ο όμιλο, όπου η κατάσταση στην κορυφή είναι σαφώς πιο συγκεχυμένη σε σχέση με τον 1ο.

Η πρωτοπόρος μέχρι στιγμής Νέα Γενεά έχει ρεπό στην αυριανή 5η αγωνιστική και έτσι, ΑΟ Μαρίνας και Δόξα Νάουσας έχουν την ευκαιρία να την προσπεράσουν στη βαθμολογία.

Οι “οράνιε” έχουν δύσκολο έργο καθώς για να διατηρήσουν το απόλυτο και το μηδέν παθητικό, θα πρέπει να καταβάλουν μεγάλη προσπάθεια στα Μονόσπιτα, κόντρα στην δυνατή ειδικά εντός έδρας Ελπίδα. Από την άλλη πλευρά, η Δόξα θα μεταβεί στην Πατρίδα για να αντιμετωπίσει την τοπική ομάδα, που επίσης θα κυνηγήσει τη νίκη για να παραμείνει κοντά στην κορυφή.

Ενδιαφέρον παιχνίδι στην Αγία Μαρίνα, όπου ο ακόμη περισσότερο ενισχυμένος στις μεταγραφές Μέγας Αλέξανδρος (τελευταία αποκτήματα οι Μουχτάρης και Παπαδόπουλος) θα υποδεχτεί την ΑΕΠ Βέροιας, σε ένα παιχνίδι χωρίς προγνωστικά.

Με φαινομενικά φαβορί την ίδια ώρα τα παιχνίδια σε Ραχιά και Παναγιωπούλα, όπου Εθνικός και Αριστοτέλης έχουν το πάνω χέρι (με κριτήριο βαθμολογικό βεβαίως) κόντρα σε Αγροτικό Αστέρα Αγίας Βαρβάρας και Μακεδόνα Βέροιας αντίστοιχα, ενώ το πρόγραμμα ολοκληρώνει η αναμέτρηση των δύο ουραγών της βαθμολογίας, αυτό ανάμεσα στην Ακαδημία Μακροχωρίου και την Ακαδημία Βέροιας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 5ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 :

ΑΣ Πατρίδας – Δόξα Νάουσας

Ακαδημία Μακροχωρίου – Ακαδημία Βέροιας

Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας – ΑΕΠ Βέροιας

Ελπίδα Μονοσπίτων – ΑΟ Μαρίνας

Εθνικός Ράχης – Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας

Αριστοτέλης Νάουσας – Μακεδόνας Βέροιας

Ρεπό : Νέα Γενεά Νικομήδειας

δείτε ΕΔΩ τη συνολική εικόνα του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected