Κατηγορίες
ΕΠΣ Πέλλας

Εδεσσαϊκός – Δόξα Εξαπλάτανου 2-0 (photos)

edes-ejapl 3Μπροστά σε 700 θεατές που έδωσαν βροντερό παρόν στο Δημοτικό Στάδιο Έδεσσας, ο Εδεσσαικός επικράτησε με σκορ 2-0 της Δόξας Εξαπλάτανου και έκανε το 2×2 στο ξεκίνημα του πρωταθλήματος.

Η ομάδα του Γιώργου Νασιόπουλου ήταν μεν καλύτερη σε γενικές γραμμές ων αντιπάλων, ωστόσο επιδόθηκε αρκετές φορές σε ανορθόδοξο παιχνίδι, το οποίο αρκετές φορές ξέφυγε σε νεύρα και αντεγκλήσεις με αποτέλεσμα τις πολλές διακοπές αλλά και τις αποβολές ποδοσφαιριστών.

Οι “πράσινοι” ξεκίνησαν πιο επιθετικά και έχασαν μοναδικό τετ-α τετ στο 7′ με τον Βλαδοβίτη, ενώ στο 17′ ήταν η σειρά της Δόξας, το συρτό σουτ του Μποζίνη όμως απέκρουσε δύσκολα σε κόρνερ ο Αποστόλου.

Χωρίς τη μεγάλη φάση μέχρι τη συμπλήρωση του ημιώρου στο παιχνίδι, ο Εδεσσαικός βρήκε τη λύση και με καρφωτή κεφαλιά του Λαφαζανίδη μετά το γέμισμα του Κιόρτση, πήρε το προβάδισμα στο σκορ.

Στο 41′ ο Βασίλης Τσόρμπας είδε τη δεύτερη κίτρινη κάρτα και αποβλήθηκε, με αποτέλεσμα ο Εδεσσαϊκός να αποκτήσει το προβάδισμα για το δεύτερο “ροζ φύλλο” αγώνα στο πρωτάθλημα

Στο 54′ το δεύτερο γκολ των γηπεδούχων έσβησε κάθε ελπίδα για τη Δόξας. Το πλασέ του Βλαδοβίτη μετά από ωραίο συνδυασμό και συρτή σέντρα του Παπουλίδη, έδωσε τέλος στην υπόθεση νίκη.

Μοναδικές ευκαιρίες του τελευταίου ημιώρου ένα σουτ του Παπαγεωργίου από καλή θέση ψηλά άουτ και μια κοντινή άστοχη κεφαλιά του Παπουλίδη

Συνθέσεις

Εδεσσαϊκός: Αποστόλου, Παπουλίδης, Κιόρτσης, Ουζούνης (65′ Κούμπος), Παπαηλίας, Παπαγεωργίου Κ., Προύντσης, Βλαδοβίτης, Μεταξάς (70′ Τσεγάνης), Λαφαζανίδης, Ρέτζια (76′ Τζούρτζου)

Δόξα Εξαπλάτανου : Δημητριάδης, Ηλιάδης, Κουντουράς, Θωμάς Γ., Τσόρμπας Ε.. Κοντακτσής, Ουζούνης, Τσόρμπας Β., Καραδήμος, Θωμάς Ε., Μποζίνης. Αγωνίστηκαν και οι Τσόλκας, Σαββίδης

περισσότερες φωτογραφίες στο anonym-filathlos.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected