Super League 1

Σοβαρό ενδεχόμενο αναβολής στα Γιάννενα, άυπνοι οι παίκτες!

12_news_3Ανοιχτό είναι το ενδεχόμενο αναβολής του σημερινού αγώνα ΠΑΣ – Λεβαδειακός λόγω του ισχυρού βραδινού σεισμού στα Γιάννενα.

Τις αποφάσεις του ΟΑΣΠ και της Γενικής Γραμματείας Πολιτικής Προστασίας θα περιμένουν η Σούπερ Λίγκα, η αστυνομία, αλλά και οι δύο ομάδες ώστε να ληφθεί οριστική απόφαση για το αν θα διεξαχθεί ο αγώνας που είναι προγραμματισμένος για σήμερα στις 18:15 στους «Ζωσιμάδες».

Σύμφωνα με το SDNA, στην πρωινή σύσκεψη αποφασίστηκε ότι με τα ως τώρα δεδομένα δεν υπάρχει κάποιο πρόβλημα ως προς το γήπεδο τουλάχιστον.

Πάντως μετά από δύο ώρες σεισμικής ακολουθίας κάτω των 3 ρίχτερ μεταξύ 9-11 το πρωί της Κυριακής, τρεις νέοι δυνατοί σεισμοί επέτειναν την ανησυχία στην πρωτεύουσα της Ηπείρου, με το μεγαλύτερο σεισμό να είναι 4,2 στις 11:40.

Ωστόσο, οι αλλεπάλληλες ισχυρές σεισμικές δονήσεις ανάγκασαν την ΕΠΣΗΠ να προχωρήσει στην αναβολή όλων των αγώνων που ήταν προγραμματισμένοι να διεξαχθούν σήμερα Κυριακή.

Αναλυτικά η ανακοίνωση: «Ο Πρόεδρος και τα μέλη του διοικητικού συμβουλίου της Ε.Π.Σ. Ηπείρου, ευαισθητοποιημένοι και συμμεριζόμενοι την αγωνία των κατοίκων της πόλης μας και της ευρύτερης περιοχής των Ιωαννίνων μετά τον χθεσινοβραδινό σεισμό και την έντονη μετασεισμική δραστηριότητα, αποφασίζουν την αναβολή της αγωνιστικής δραστηριότητας των τμημάτων υποδομών όλων των ηλικιακών κατηγοριών, καθώς και των αγώνων της Α’, Β’, Γ’ ερασιτεχνικής κατηγορίας της ενώσεώς μας για την Κυριακή 16/10/2016.»

Άυπνοι οι παίκτες ΠΑΣ και Λεβαδειακού!

Οι δύο σεισμοί που σημειώθηκαν χθες στα Γιάννενα ανάγκασαν τόσο τους παίκτες του ΠΑΣ, όσο και του Λεβαδειακού να μείνουν… ξάγρυπνοι.

Η αναμέτρηση του “Άγιαξ” με τους Βοιωτούς βρίσκεται στον… αέρα έπειτα από τους δύο χθεσινούς σεισμούς στην πόλη των Ιωαννίνων, που ανάγκασαν τους κατοίκους της πόλης να μείνουν άυπνοι όλο το βράδυ.

Ανάμεσα σε αυτούς βέβαια συμπεριλαμβάνονται και οι αποστολές των δύο ομάδων, καθώς κανείς από τους παίκτες δεν κατάφερε να κλείσει μάτι. Τόσο αυτοί του ΠΑΣ, όσο κι εκείνοι του Λεβαδειακού βρίσκονταν… επί ποδός όλο το βράδυ, κάτι που προφανώς αποτελεί “θέμα” εφόσον αποφασιστεί να γίνει σήμερα το απόγευμα το παιχνίδι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected