Κατηγορίες
Διάφορα

Το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης στο Cafe “Draw”!

draw-vertΕπιστροφή στη δράση για το πρωτάθλημα της Super League και το Cafe “Draw” (Ακροπόλεως 11 στον Προμηθέα Βέροιας) υποδέχεται τους φίλους του ποδοσφαίρου για το ντέρμπι της Θεσσαλονίκης ανάμεσα στον ΠΑΟΚ και τον Ηρακλή (20.30)

Έξι χαμένους βαθμούς στα δύο τελευταία παιχνίδια του πρωταθλήματος με Ξάνθη και Βέροια μετράει ο ΠΑΟΚ, στον οποίο δεν θέλουν να σκέφτονται πως θα… τριτώσει το «κακό» στη σημερινό αναμέτρηση με τον Ηρακλή στην Τούμπα.

Ο «Δικέφαλος του Βορρά» προβάλει ως το απόλυτο φαβορί, όμως όλοι στο «ασπρόμαυρο» στρατόπεδο γνωρίζουν πως πρόκειται για ένα τοπικό ντέρμπι με ιδιαιτερότητες και δεν πρέπει να επαναπαυτούν παρά τα όποια προβλήματα αντιμετωπίζει ο συμπολίτης.

«Αυτή τη στιγμή με ενδιαφέρει μόνο ο αγώνας με τον Ηρακλή, κι όχι τα ματς που ακολουθούν αμέσως μετά. Αυτός είναι ο στόχος μας, αυτό λέω και στους παίκτες», τόνισε στη συνέντευξή του ο Βλάνταν Ίβιτς, ο οποίος δεν υπολογίζει μόνο τους τραυματίες Τζαβέλλα και Γιαννούλη.

Κάτω από τα δοκάρια θα καθίσει ο Γλύκος, ο οποίος μπροστά του – από δεξιά προς αριστερά – θα έχει τους Μάτος, Βαρέλα, Κρέσπο και Λέοβατς. Ως αμυντικά χαφ θα αγωνιστούν οι Τσίμιροτ και Κάνιας, με τους Ροντρίγκες, Μπίσεσβαρ και Κάμπος να είναι πίσω από τον Αθανασιάδη.

Την αποστολή συμπληρώνουν οι Μπρκιτς, Μαλεζάς, Κίτσιου, Πέλκας, Σάχοφ, Τιάμ, Μυστακίδης και Περέιρα. Δεν υπολογίζονται οι Βελλίδης, Χαρίσης, Κουλούρης, Κοροβέσης, Δεληγιαννίδης και Δημητριάδης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected