Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου – ΠΑΟΚ Κουλούρας 6-1

14702240_10154649458814640_6412298068285772888_n

Οι συνεχόμενες αποτυχίες είχαν πεισμώσει τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου και στην αναμέτρηση της Κυριακής (16/10) ξέσπασε στον ΠΑΟΚ Κουλούρας.

Η ομάδα των Μουρτζίλα-Νιούσιου είχε σε εξαιρετική μέρα όλους τους ποδοσφαιριστές που αγωνίστηκαν στο χθεσινό παιχνίδι και με “μπροστάρη” τον Νίκο Πατσιαβούρα που πέτυχε 4 τέρματα, έφτασε στο ευρύ 6-1.

Από τα πρώτα λεπτά, φάνηκε πως ο Άρης είχε μπει στον αγωνιστικό χώρο θέλοντας πάση θυσία τη νίκη και μόλις στο 2ο λεπτό, ο Κώστας Τάνης με εντυπωσιακό μακρινό σουτ άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ακολούθησε ένα 15λεπτο όπου ο ΠΑΟΚ προσπάθησε να μεταφέρει την πίεση στα καρέ του Μαυρόπουλου, αλλά χωρίς αποτέλεσμα ενώ έχασε με τραυματισμό τον Τζήμα, που αντικαταστάθηκε στο 23ο λεπτό από τον Παπουτσή.

Στο 27′ ο Άρης έκανε δύο τα τέρματα του με σκόρερ τον Χρήστο Τσίπη, ο οποίος εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Δημητρακόπουλου και λίγο πριν βγει το ημίχρονο (44′) ο Νίκος Πατσιαβούρας ήταν αυτός που ανέβασε τον δείκτη του σκορ στο 3-0.

στο 90

Με το ξεκίνημα του δευτέρου μέρος, ο πρώην ποδοσφαιριστής τους ΑΟ Λεβάντε σημείωσε το δεύτερο προσωπικό και 4ο της ομάδας του, για να πάρει σειρά στη συνέχεια ο Πέτρος Μπακαλίδης από πλευράς ΠΑΟΚ, ο οποίος στο 55′ μείωσε για τους φιλοξενούμενους.

Η χαρά του “δικεφάλου” κράτησε μόλις ένα λεπτό καθώς και πάλι ο Πατσιαβούρας ήταν αυτός που έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα ενώ ο ίδιος παίκτης συμπλήρωσε το “καρέ” του με τέρμα που σημείωσε στο 63′

Εκτός των τεσσάρων τερμάτων, ο νεαρός επιθετικός είχε και δύο δοκάρια ενώ αρκετές ήταν οι φορές που ο ΠΑΟΚ έδειξε αρκετά απειλητικός στο δεύτερο μέρος, χωρίς όμως τα σωστά τελειώματα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Παζαρτζικλής, με βοηθούς τους κ.κ. Νησελίτη και Αργυρίου

Συνθέσεις

Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου : Μαυρόπουλος, Τάνης Κ., Νικολαΐδης, Μιμίνι (58′ Μουρτζίλας Δ.), Πατσιαβούρας, Μελιόπουλος, Τόπης, Ανδρέου (50′ Δαρδακούλης), Τουτουντζίδης, Τσίπης, Καλφούντζος (65′ Μουρτζίλας Κ.).

ΠΑΟΚ Κουλούρας : Δημητρακόπουλος, Χαραλαμπίδης Σ., Χαραλαμπίδης Δ., Ποζιάδης, Καρύδας, Περτσιούνης, Μπακαλίδης, Πανταζής, Τζήμας (23′ λ.τ. Παπουτσής), Μανωλόπουλος (57′ Φουρκιώτης), Πρωτογέρης (73′ Πρωτογέρης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected