Κατηγορίες
B ΕΠΣ Ημαθίας

To pregame της 6ης αγωνιστικής στην Α2 Ερασιτεχνική της ΕΠΣ Ημαθίας

pre-game-a2111111121111

Με δύο σπουδαία ντέρμπι κορυφής, συνεχίζεται το πρωτάθλημα της Α2 Ερασιτεχνικής, όσον αφορά τους δύο ομίλους της κατηγορίας…

Όσον αφορά τον 1ο όμιλο και συγκεκριμένα στο Παλαιοχώρι, ο τοπικός Άρης υποδέχεται τον Φίλιππο Μελίκης, δύο ομάδες που έχουν ξεκινήσει ιδανικά τη φετινή σεζόν και μετά από 5 ματς έχουν το απόλυτο στις νίκες. Το παιχνίδι αναμένεται με ιδιαίτερο ενδιαφέρον από τον φίλαθλο κόσμο και καιρού επιτρέποντος, η κερκίδα του Δημοτικού Γηπέδου της περιοχής, θα γεμίσει ασφυκτικά!

Την ίδια ώρα, η έτερη της κορυφής Νίκη Αγκαθιάς υποδέχεται τη Θύελλα Σταυρού και έχει την ευκαιρία να διατηρηθεί στην κορυφή, κόντρα σε μία ομάδα που αναζητά ακόμη την αγωνιστική της ταυτότητα.

Σπουδαίο παιχνίδι και στα Παλατίτσια, όπου ο ανεβασμένος στα τελευταία ματς ΠΑΟ υποδέχεται τον Άρη Παλαιού Σκυλιτσίου, που επίσης έχει ανεβασμένη ψυχολογία μετά και το εμφατικό 6-1 της προηγούμενης αγωνιστικής.

Ενδιαφέρον παιχνίδι και στον Σχοινά, όπου η τοπική ομάδα υποδέχεται τον Αστέρα Αλεξάνδρειας, που θα μεταβεί στην έδρα των “κυανόλευκων” με πολλές απουσίες καθώς Μοσχώβης, Δάρλας, Δούμας, Λιόλιος και Αναστάσης θα λείψουν για διάφορους λόγους!

Μόνο νίκη είναι ο στόχος αμφότερων των ομάδων στη Μέση, όπου ο τοπικός Φίλιππος υποδέχεται τον Μακεδονικό Πλατάνου σε ένα ακόμη σημαντικό παιχνίδι με την ανάγκη βαθμών σαφώς επιτακτική.

Τέλος στην Κουλούρα, ο ουραγός ΠΑΟΚ υποδέχεται τον Εθνικό Κλειδιού, ματς στο οποίο οι δύο αντίπαλοι θα επιδιώξουν για τη νίκη ώστε να ξεκολλήσουν από τις χαμηλές θέσεις της βαθμολογίας.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 1ο όμιλο της Α2 :

ΠΑΟ Παλατίτσια – Άρης Παλαιού Σκυλιτσίου

ΠΑΟΚ Κουλούρας – Εθνικός Κλειδιού

Φίλιππος Μέσης – Μακεδονικός Πλατάνου

Άρης Παλαιοχωρίου – Φίλιππος Μελίκης

Νίκη Αγκαθιάς – Θύελλα Σταυρού

ΑΕ Σχοινά – Αστέρας Αλεξάνδρειας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του ομίλου

pre-game-a2111111121111

Τα βλέμματα στραμμένα στη Μαρίνα στον δεύτερο όμιλο της Α2 Ερασιτεχνικής καθώς ο τοπικός ΑΟΜ υποδέχεται τη Νέα Γενεά Νικομήδειας, δύο ομάδες που μαζί με τον Αριστοτέλη Νάουσας, φιγουράρουν στην κορυφή της βαθμολογίας.

Οι “οράνιε”, που ενισχύθηκαν σημαντικά με τις μεταγραφές των Σταμάτη και Γεωργίου (δείτε ΕΔΩ) θέλουν να διατηρήσουν το αήττητο που έχουν “χτίσει” με την παρουσία τους στις πρώτες αγωνιστικές, αντιμετωπίζουν μια ομάδα όμως με ιδιαίτερη εμπειρία αλλά και ποιότητα στο ρόστερ. Όπως και να χει, το παιχνίδι αναμένεται να γίνει πόλος έλξης για τους φίλους του ποδοσφαίρου, που αναμένεται να δώσουν βροντερό παρόν στο γήπεδο της Μαρίνας.

Την ίδια ώρα, ο εξαιρετικός στο ξεκίνημα Αριστοτέλης Νάουσας θα μεταβεί στην Αγία Βαρβάρα για να αντιμετωπίσει τον πάντα υπολογίσιμο Αγροτικό Αστέρα, που προέρχεται μάλιστα από τη σπουδαία νίκη στη Ραχιά επί του τοπικού Εθνικού. Οι “κυανόλευκοι” έχουν ήδη 10 βαθμούς στο πρωτάθλημα και έχει ιδιαίτερο ενδιαφέρον να δούμε που μπορούν να φτάσουν οι νεοφώτιστοι στη φετινή σεζόν!

Τοπικό ντέρμπι στη Ραχιά, όπου η ΑΕΠ Βέροιας είναι τυπικά γηπεδούχος με τον Εθνικό Ράχης, δύο ομάδες που μοιράζονται και φέτος την ίδια έδρα. Η ομάδα του Στέφανου Γαϊτάνου παρουσιάζει μια αγωνιστική κάμψη στα τελευταία παιχνίδια, η οποία έφερε τους “κιτρινομπλέ” στην 6η θέση της βαθμολογίας, όπου είναι “συγκάτοικοι” με τους αυριανούς τους αντιπάλους.

Ιδιαίτερα ενδιαφέρον παιχνίδι και στην Παναγιωπούλα, όπου η Δόξα Νάουσας υποδέχεται τον ανεβασμένο στα τελευταία ματς Μέγα Αλέξανδρο Αγίας Μαρίνας, ο οποίος μάλιστα προχώρησε σε περαιτέρω ενίσχυση μέσα στην εβδομάδα, με τη μεταγραφή του Γιώργου Συμεωνίδη από τον ΑΣ Ειρηνούπολης (δείτε ΕΔΩ).

Το πρόγραμμα συμπληρώνουν οι δύο αναμετρήσεις στην περιοχή του Μακροχωρίου. Στο Δημοτικό Γήπεδο της περιοχής, σε ένα ματς ανοιχτό σε κάθε αποτέλεσμα, η Ακαδημία υποδέχεται τον ΑΣ Πατρίδας ενώ στο ΔΑΚ “Βικέλας” η Ακαδημία Βέροιας (που απέσπασε τον πρώτο της βαθμό στο πρωτάθλημα την προηγούμενη αγωνιστική) θα υποδεχτεί την Ελπίδα Μονοσπίτων.

Αναλυτικά το πρόγραμμα της 6ης αγωνιστικής στον 2ο όμιλο της Α2 :

Ακαδημία Μακροχωρίου – ΑΣ Πατρίδας

Δόξα Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Αγίας Μαρίνας

Ακαδημία Βέροιας – Ελπίδα Μονοσπίτων

ΑΕΠ Βέροιας – Εθνικός Ράχης

ΑΟ Μαρίνας – Νέα Γενεά Νικομήδειας

Αγρ.Αστ.Αγ.Βαρβάρας – Αριστοτέλης Νάουσας

Ρεπό : Μακεδόνας Βέροιας

δείτε εδώ τη συνολική εικόνα του ομίλου

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected