Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Αχιλλέας Νάουσας – Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων 2-5 (photos)

14876238_10207866031028832_1632614406_oΕντυπωσιακό παιχνίδι στα Λευκάδια, με δύο εναλλαγές στο σκορ και τελικό νικητή τον Μέγα Αλέξανδρο Τρικάλων, που παραμένει στην 3η θέση έχοντας δύο βαθμούς διαφορά από την πρωτοπόρο ΑΕ Αλεξάνδρειας.

Η αναμέτρηση είχε δύο όψεις, καθώς στο πρώτο μέρος ο Αχιλλέας ήταν αυτός που έδειξε να θέλει περισσότερο το παιχνίδι και το δεύτερο ημίχρονο όπου οι “πράσινοι” παρουσιάστηκαν μεταμορφωμένοι και με σαφείς προθέσεις να “καθαρίσουν” το παιχνίδι.

Το ξεκίνημα ωστόσο δεν προμήνυε την εξέλιξη που θα είχε το τέλος του πρώτου ημιχρόνου κι αυτό γιατί η ομάδα του Γιώργου Ντάμτσιου μπήκε δυνατά στον αγωνιστικό χώρο και μόλις στο 8′ πήρε προβάδισμα στο σκορ χάρη σε τέρμα του Γιώργου Ποτουρίδη, που εκμεταλλεύτηκε το λάθος των αμυντικών και με αριστερό πλασέ (το οποίος προσπάθησε να αποκρούσει ανεπιτυχώς ο Μπουμπουλέντρας) άνοιξε το σκορ για την ομάδα του.

Ο Αχιλλέας, που προερχόταν από τον αναπάντεχο αποκλεισμό στο Κύπελλο κόντρα στον ΑΣ Πατρίδας, βρήκε τα ψυχικά αποθέματα στη συνέχεια και ανέτρεψε το σκορ. Αρχικά στο 17′ ο Κοσμάς πέρασε τον προσωπικό του αντίπαλο από αριστερά, έκανε τη σέντρα στη μικρή περιοχή και ο Δημήτρης Κακούδης με κεφαλιά έστειλε τη μπάλα αρχικά στο οριζόντιο δοκάρι και στη συνέχεια στο έδαφος αλλά μέσα από τη γραμμή της εστίας. Αυτό είναι το δεύτερο συνεχόμενο τέρμα του επιθετικού του Αχιλλέα (προηγήθηκε αυτό στον Άραχο) και μάλιστα επίσης με κεφαλιά!

Στο 21′ οι “πράσινοι” είχαν μεγάλη ευκαιρία να πάρουν προβάδισμα, το σουτ όμως του Κίτσα στην αντεπίθεση βρήκε το οριζόντιο δοκάρι και στην επαναφορά ο Ζωγράφος επιχείρησε το σουτ το οποίο όμως κατέληξε ψηλά άουτ.

Σαν να μην έφτανε αυτό για τους φιλοξενούμενους, στο 25′ μετά από σύγχυση στην άμυνα, ο Δημήτρης Σαμαράς έγινε αποδέκτης της μπάλας στο ύψος του πέναλτι και το σουτ που επιχείρησε κατέληξε στη δεξιά γωνία του Ιωακειμίδη που αιφνιδιάστηκε από την προβολή αντιπάλου στην πορεία της μπάλας.

Στο 32′ και πάλι ο Κίτσας σημάδεψε το δοκάρι αυτή τη φορά με κεφαλιά και η πίεση του Μέγα Αλέξανδρου μετουσιώθηκε σε τέρμα στο 42′. Ο Κουκουράκης εκτέλεσε φάουλ από αριστερά και προς τον άξονα, ο Ποτουρίδης έκανε το σουτ το οποίο απέκρουσε αρχικά ο Μπουμπουλέντρας και ο ίδιος παίκτης στην επαναφορά, πάσαρε παράλληλα στον Πετκάκη ο οποίος σε κενή εστία ισοφάρισε για την ομάδα του.

Το δεύτερο μέρος ανήκει στους φιλοξενούμενους, που από το πρώτο λεπτό επιδίωξαν το γκολ και τελικά επικράτησαν με το ευρύ 2-5.

Το τρίτο γκολ σημείωσε στο 51ο λεπτό ο Γιώργος Κίτσας, με μια εντυπωσιακή ατομική προσπάθεια, καθώς πέρασε δύο αντιπάλους και με το αριστερό νίκησε τον Μπουμπουλέντρα που δεν μπόρεσε να αντιδράσει.

Δύο λεπτά αργότερα, ο σκόρερ έγινε δημιουργός και η τελική πάσα ήταν για τον Χρήστο Ζωγράφο που προ κενής εστίας “έγραψε” το 2-4.

Το τελικό 2-5 διαμόρφωσε στο 89′ ο Γιώργος Κίτσας και με αυτό το γκολ έφτασε τα 13 στο πρωτάθλημα, ένα τέρμα που προήλθε από κλέψιμο του ίδιου λίγο έξω από την περιοχή και μετά από ωραία ντρίμπλα και ιδανικό τελείωμα.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραγκιζόπουλος, με βοηθούς τους κ.κ. Νατσιούρα και Λιόλιο.

Συνθέσεις

Αχιλλέας Νάουσας : Μπουμπουλέντρας, Σαμαράς Δ. (83′ Στογιάννις Γ.), Στογιάννος Ρ., Γκέτσος, Καραμεταξάς, Στογιάννος Γ., Γιάτσιος, Τσαρτσίου, Γιαμαλίδης (78′ Τζιώνας), Κοσμάς (64′ Καϊσίδης), Κακούδης

Μέγας Αλέξανδρος Τρικάλων : Ιωακειμίδης, Παντριάς, Πετκάκης (72′ Πατατούκας), Τασίδης, Αθανασιάδης Σ. (54′ Σερμπίνης), Κιρκιλιανίδης, Ταταρίδης, Ζωγράφος (78′ Νασούφι), Ποτουρίδης, Κουκουράκης, Κίτσας

περισσότερες φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected