Διάφορα

Χρήστος Τοπαλίδης : “Ένα από τα καλύτερα event το χθεσινό!” (photos)

14639829_10210461562471453_5192115504205085063_nΓια μια ακόμη φορά, το All Day Cafe Bar ”Kastro” στη Βεργίνα…απογείωσε τους θαμώνες, που γέμισαν ασφυκτικά τον εσωτερικό χώρο και απόλαυσαν μια εντυπωσιακή βραδιά.

Δείτε τι “πόσταρε” ο ιδιοκτήτης του “Kastro”, Χρήστος Τοπαλίδης :

“Πραγματικά δεν έχω λόγια να περιγράψω την χθεσινή βραδιά. Ένα από τα καλύτερα event πού έχουν γίνει. Θέλω να ευχαριστήσω θερμά τον dj timo Dimitris Timonidis για την απίστευτη ενέργεια πού έβγαλε την καταπληκτική μουσική και τον απίστευτο επαγγελματισμό του. Θέλω να ευχαριστήσω τους συνεργάτες μου Pasxalis Meliopoulos Giorgia Giorgos Stavroula Fakiri Ανδρεάνα Γατοπούλου για την καταπληκτική βραδιά και το σημαντικότερο όλων θέλω να ευχαριστήσω όλους όσους παρευρέθησαν χθες.

Το all day cafe bar ”kastro” Kastrocafe Kastro εγώ προσωπικά και οι συνεργάτες μου σας ευχαριστούμε και σας υποσχόμαστε ότι η δύναμη πού μας δίνεται μας δίνει το κουράγιο να συνεχίσουμε ακόμα πιο δυνατά. Συνεχίζουμε δυναμικά. Το Σάββατο 5/11/16 πάμε για το επόμενό κάνουμε πάλι την έκπληξή και πάμε δυνατά για ένα live πού θα αφήσει εποχή. Λεπτομέρειές πολύ σύντομα!”

δείτε περισσότερες φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected