Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Παραλιμνίου – Καβάλα 1-1

1a80b1c774d3ad16aab62673383004d6_LΠόντος που κατακτήθηκε δύσκολα με την σημερινή ισοπαλία του Απόλλωνα κόντρα στον ΑΟ Καβάλας, αλλά ένας πόντος χρυσάφι στην προσπάθεια ανάκαμψης που γίνεται από την ομάδα Παραλιμνίου.

Μια ομάδα που ψάχνει να βρει την αγωνιστική της ταυτότητα και σταθερότητα, προκειμένου να αποδίδει ελκυστικό και θεαματικό ποδόσφαιρο αλλά και να έχει και ουσία.

Σύμφωνα με το serresgoal.gr, αυτό τον δύσκολο έργο επωμίστηκε ο διάδοχος του Νίκου Κουζουτζίδη, Παύλος Δημητρίου και χρειάζεται υπομονή και τύχη που την είχε σήμερα ο Απόλλωνας, αν και δεν κινδύνεψε σοβαρά.

Στο Α΄ημίχρονο οι φιλοξενούμενοι με σύμμαχο τον αέρα είχαν την υπεροχή, σημείωσαν και το γκολ (18΄), ενώ οι γηπεδούχοι έμοιαζαν να τα έχουν χαμένα, αφού το γκολ από την μία αλλά και οι ημιτελείς προσπάθειες από την άλλη δεν φαίνονταν να τους βγάζουν από την δύσκολη θέση. Ήρθε όμως το εξαιρετικό και σπάνιο γκολ του Κοσμίδη στο 37′ που ανέβασε το ηθικό και αναπτέρωσε τις ελπίδες των γηπεδούχων για κάτι θετικό.

Στο Β’ ημίχρονο οι γηπεδούχοι μπήκαν δυνατά, αλλά αυτό κράτησε μόλις 5-6 λεπτά αφού από κει και πέρα οι φιλοξενούμενοι είχαν την υπεροχή, αλλά δεν μπόρεσαν να δημιουργήσουν τις μεγάλες φάσεις.

Συνθέσεις

Απόλλων Παραλιμνίου : Μπρόκος, Κοσμίδης, Γαλακτερός, Μερεσιώτης, Παναγιωτίδης, Τριανταφύλλου Κ, Λιάρας(68΄ Μεντής), Τριανταφύλλου Δ, Καρακούτης(46΄ Ζιγκερίδης), Ναλμπάντης, Παπαστεργίου(77΄ Μιντιούρης)

Καβάλα : Αθανασίου, Μπαντάνης, Κυριακίδης, Γιαλούσης, Τουμανίδης, Λαδάκης, Μπρατσιάνι(76΄ Λίτσκας), Μπάτζιος, Παβίσεβιτς, Ζλατκόφσκι(61΄ Ζλατανόπουλος), Μελισσόπουλος(45΄ λ.τ Πτηνόπουλος)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected