Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) ΑΕ Κηφισιάς – Ηλυσιακός 0-1

14590485_1087570804692284_3112073350494928660_n

Λίγοι ήταν εκείνοι που περίμεναν ότι ο Ηλυσιακός θα έκανε την… απόδραση από την Κηφισιά στο παιχνίδι της 7ης αγωνιστικής με δεδομένο ότι καλούνταν να αντιμετωπίσει ένα αξιόλογο και ποιοτικό σύνολο που έψαχνε εναγωνίως τους βαθμούς για να πλασαριστεί στις υψηλές θέσεις της κατάταξης.

Παρ” όλα αυτά, οι “κιτρινόμαυροι” με τη σειρά τους μόνο και μόνο για το γεγονός ότι βρίσκονταν στην τελευταία θέση της κατάταξης όφειλαν αν μη τι άλλο να προσπαθήσουν και να… κλέψουν ότι ήταν δυνατό από την αναμέτρηση.Αποτέλεσμα ήταν η μέγιστη συγκομιδή για το συγκρότημα του Αλέκου Ρίζου, με τον έμπειρο προπονητή να βλέπει στο ντεμπούτο του στον “κιτρινόμαυρο” πάγκο την ομάδα του να επικρατεί μέσα στο Ζηρίνειο με 0-1 και να παίρνει σημαντική βαθμολογική ανάσα στην προσπάθεια που κάνει για την παραμονη.

Χρυσός σκόρερ για τους νικητές ήταν ο Ηλίας Ιωάννου που σκόραρε στο 47′ σε μια υποδειγματική αντεπίθεση και χάρισε την πρώτη νίκη στην ομάδα του.

Όπως αναφέρει το stoplekto, οι “κυανόλευκοι” που γνώρισαν την τρίτη (!) εντός έδρας ήττα, παρότι δημιούργησαν πληθώρα ευκαιριών με τους Καρακώστα, Παπάζογλου και Χαϊκάλη δεν κατάφερα να πάρουν τίποτα από τον αγώνα, μένοντας στους πέντε βαθμούς και την 11η θέση όπου συγκατοικεί με τον Ηλυσιακό.

Συνθέσεις

ΚΗΦΙΣΙΑ (Στέλιος Γιανακόπουλος) Γουμάγιας, Παπάζογλου, Εσλερ, Τεγούσης, Καρακώστας, Παληαρούτας, Σπηλιωτάκης (58′ Παναγιωτόπουλος), Καρβουνίδης, Φαρινόλα, Μακρίδης, Χαϊκάλης (61′ Κυριαζής).

ΗΛΥΣΙΑΚΟΣ (Αλέκος Ρίζος) Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόππας, Πιπίνης, Κωνσταντόπουλος, Φλέγγας, Τσινιάς (76′ Στρίγγας), Κούντου (89′ Σταύρου), Ιωάννου, Θαναηλάκης (61 Σαμιώτης), Μάλτσι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected