Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Θεσπρωτός – Απόλλων Λάρισας 0-2 (photos+vid)

ZPYBMMXΣτο ύψος του στάθηκε ο Θεσπρωτός, απέναντι σε μια από τις πιο ισχυρές ομάδες του φετινού 2ου ομίλου, αλλά οι θεσσαλοί έφτασαν δίκαια στη νίκη.

Ο Απόλλων Λάρισας ήταν πιο ουσιαστικός από το Θεσπρωτό, έκανε γκολ τις λίγες ευκαιρίες που σημείωθηκαν στο παιχνίδι και κατέκτησε το τρίποντο μέσα στην Ηγουμενίτσα.

Ο Αγρόδημος μετά από γύρισμα του Σαχινίδη άνοιξε το σκορ στο 41′. Στο 62΄ ο Διβανές με πλασέ από δύσκολη θέση νίκησε τον Βλάχο κι έκανε το 0-2. Ο Σουλίδης πλησίασε στο τρίτο γκολ, αλλά του δυνατό σουτ του προσέκρουσε στο κάθετο δοκάρι. Ο Θεσπρωτός λειτούργησε εξαιρετικά στην άμυνα, περιόρισε σημαντικά την πολύ ποιοτική αντίπαλό του, όμως η αποτελεσματικότητα των φιλοξενούμενων στις ευκαιρίες που δημιούργησε “πλήγωσε” το Θεσπρωτό.

Οι κιτρινόμαυροι προσπάθησαν να αντιδράσουν, δημιούργησαν ευκαιρίες, ειδικά στο τελευταίο διάστημα του αγώνα,αλλά το τελικό σκορ δεν άλλαξε.

Συνθέσεις

Θεσπρωτός (Λάζαρος Σέμος): Βλάχος, Ηλίας (87′ Μπλέτσας), Μυρσινιάς (55′ Αναστασιάδης), Νόνης, Πάνος, Νάκος, Ντινιωτάκης, Πέντσας, Ντόκος, Μηνάς, Μπίκας (81′ Σουκιάς).

Απόλλων Λάρισας (Σάκης Θεοδοσιάδης): Φιρινίδης, Σάββας, Παπαδόπουλος, Ιορδανίδης, Χολέβας, Αγρόδημος, Γεωργίου (58′ Καμπέρης), Πέντα (66′ Γιαννακόπουλος), Σαχινίδης, Σουλίδης (82′ Ανδρέου), Διβανές.

περισσότερες φωτογραφίες στο thesprotiaball.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected