Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Πιερικός – ΑΕ Καραϊσκάκης 1-1 (vid)

DSC06769Συνεχίζουν να εντυπωσιάζουν με τις εμφανίσεις τους τα νέα παιδιά του Πιερικού, που καταφέρνουν αντιτάσσοντας το πάθος, τη διάθεση και τις φιλοδοξίες, να σταθούν καλά απέναντι σε ομάδες με “βαρύ” ρόστερ και υψηλούς στόχους στο φετινό πρωτάθλημα.

Τέτοια ομάδα είναι και η ΑΕ Καραϊσκάκης του Κατερινιώτη τεχνικού Νίκου Θεοδοσιάδη που στάθηκε πολύ καλά στον αγωνιστικό χώρο, έπαιξε καλό ποδόσφαιρο αλλά κυριολεκτικά τη …γλίτωσε στο τσακ από την νεανική και καλοδουλεμένη ομάδα του Μιχάλη Ζιώγα που κάνει πραγματικά εξαιρετική δουλειά στην ομάδα της Πιερίας.

Όπως αναφέρει το pieriasport, ο εργατικός Θεσσαλός προπονητής, αποτελεί τον άνθρωπο στον οποίο ο Πιερικός μπορεί να στηρίξει την επόμενη ημέρα του, με παιδιά από την ευρύτερη περιοχή της Πιερίας που έχουν παράλληλα τις δυνατότητες και την φιλοδοξία να αναρριχηθούν στο Ελληνικό ποδόσφαιρο.

Με περισσότερο χώρο στο γήπεδο η ΑΕ Καραϊσκάκης αλλά επικίνδυνος ο Πιερικός στις επισκέψεις προς την εστία της Αρτινής ομάδας.

Σε μια απο αυτές στο 55΄ο έμπειρος αρχηγός του Πιερικού Σίμος Παπαδόπουλος θα ανατραπεί από τον Αβραμίδη και ο διαιτητής Σημαιάκης θα δώσει το πέναλτι στην ομάδα της Κατερίνης.
Ο ίδιος ο …παθών θα αναλάβει την εκτέλεση και δε θα αστοχήσει για δεύτερη φορά σε μια εβδομάδα, αφού με τον ίδιο τρόπο είχε δώσει το τρίποντο στο Ελευθεροχώρι την προηγούμενη αγωνιστική.

Την ευκαιρία του αγώνα θα χάσει ο Λαζόπουλος για να “κλειδώσει” τη νίκη ο Πιερικός και να πάρει το τρίποντο στο 75΄ και κάπως έτσι δε θα σκοράρει ούτε ο Κοκονόζι στην ευκαιρία που είχε βγαίνοντας μόνος απέναντι στον Ανδρούτσο.

Κι επειδή η μπάλα τιμωρεί, στο 85΄ο Χαρτσιάς θα θα ισοφαρίσει 1-1 για το σύνολο της Άρτας, δίνοντας έτσι τον βαθμό στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Πιερικός (Μιχάλης Ζιώγας): Πιζάνι, Κολομπάκης, Μπαρούτας, Αγησιλάου, Κραγιόπουλος, Νταντίνης, Λούγκος, Παναγιωτίδης (46′ Κοκονόζι), Λαζόπουλος (88′ Καμαρά), Παπαδόπουλος, Τριανταφυλλίδης (74′ Γελαδάρης).

Α.Ε. Καραϊσκάκης (Νίκος Θεοδοσιάδης): Ανδρούτσος, Καψάλης (56′ Οντγκόν), Αμβραμίδης, Μποτωνάκης, Βελέτης, Κόλινς, Ντατίδης (74′ Γούλας), Σκοπελίτης (Τσακάλης), Λώττας, Ευαγγέλου, Χαρτσιάς.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected