B ΕΠΣ Ημαθίας

ΠΑΟ Παλατίτσια – Θύελλα Σταυρού 1-2

13095796_1721777088059834_6488295497754551075_n

Ο Γρηγόρης Ισλάμι πέτυχε το δεύτερο και νικητήριο γκολ της ομάδας του

Πολύ δυνατό παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Παλατιτσίων, όπου η Θύελλα κατάφερε να πάρει μια σπουδαία νίκη και να επιστρέψεις στις επιτυχίες μετά τις 2 Οκτωβρίου!

Στο πρώτο παιχνίδι του Γιάννη Χατζηαθανασίου στον πάγκο της ομάδας, οι “πράσινοι” έφυγαν με σπουδαίο διπλό από τα Παλατίτσια, μία από τις πιο δύσκολες έδρες του πρωταθλήματος αλλά και κόντρα σε μια ομάδα που μετρούσε τρεις συνεχόμενες νίκες.

Οι σημαντικές απουσίες όμως των γηπεδούχων (εκτός οι Τσέος, Τσούπρος και Δημούλτσης λόγω καρτών, όπως και ο Τέτος λόγω επαγγελματικών υποχρεώσεων) αλλά και η μέτρια εικόνα στο
χθεσινό παιχνίδι, ήταν οι κύριες αιτίες της ήττας του ΠΑΟ.

alexandriamou_palaioxori0015

Πολλές οι ελλείψεις του ΠΑΟ στο χθεσινό παιχνίδι

Παρ όλα αυτά, οι γηπεδούχοι πήραν κεφάλι στο σκορ στο 16ο λεπτό, με σκόρερ τον Άκη Τσαπράνη, ο οποίος έχει φτάσει τα 4 στο φετινό πρωτάθλημα.

Το γκολ αυτό αφύπνισε τους φιλοξενούμενους, οι οποίοι κατόρθωσαν μέσα σε διάστημα 9 λεπτών να φέρουν…τούμπα το ματς. Αρχικά στο 26′ ο Τσορακλίδης έκανε τη σέντρα από τα αριστερά, ο Μυλωνάς πετάχτηκε στο πρώτο δοκάρι και με προβολή έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα και στο 37′ ο Ισλάμι πήρε την πάλα μετά από απόκρουση των αμυντικών και με σουτ στην κίνηση έδωσε το προβάδισμα στην ομάδα του.

Το δεύτερο ημίχρονο είχε τελείως διαφορετική εικόνα σε σχέση με το πρώτο, όπου και κυριάρχησαν η δύναμη και οι πολλές διακοπές στο παιχνίδι. Οι γηπεδούχοι προσπάθησαν να βρουν τις λύσεις στην πολυπρόσωπη άμυνα της Θύελλας, χωρίς όμως αποτέλεσμα και παρά τις προσπάθειες, ο Γιάννης Χατζηαθανασίου έκανε το ιδανικό ντεμπούτο στον πάγκο της ομάδας του Σταυρού.

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Κωστούλης, με μοναδικό βοηθό τον κ. Σαρηγιαννίδη.

Συνθέσεις

ΠΑΟ Παλατίτσια : Βατσάχας, Ακριβόπουλος, Κακαγιάννης Η., Κωτούλας (62′ Ταχτατζής), Τσαπράνης Θ. (c), Κακαγιάννης Σ., Τσαπράνης Θ., Φωτιάδης, Κακαγιάννης Γ. (87′ Αυλωνίτης), Κακαγιάννης Β., Λιόλιος (34′ Τοπαλίδης).

Θύελλα Σταυρού : Χαρίσης, Κούνιος, Αθανασιάδης, Λαζός, Τσορακλίδης, Σταυρίδης, Κατσαπελίδης, Ισλάμι, Δεμερτζίδης (34′ Μπεγκόλι), Μυλωνάς (90′ Πασχαλίδης), Φεΐμ (84′ Σαρηκυριακίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected