Κατηγορίες
Α ΕΠΣ Ημαθίας

Κεραυνός Επισκοπής – ΓΑΣ Ροδοχωρίου 3-1

14992060_1081437075306025_5310872921193925581_n

φωτ. από facebook – Μπάμπης Αδαμίδης

Πολύ όμορφο παιχνίδι στο Δημοτικό Γήπεδο Επισκοπή, το οποίο (παρά τη βροχή) παρακολούθησαν 300 περίπου φίλαθλοι. 

Ο Κεραυνός Επισκοπής επέστρεψε στις επιτυχίες και επικράτησε με 3-1 του ΓΑΣ Ροδοχωρίου, φτάνοντας τους 22 βαθμούς, δύο λιγότερους από την κορυφή. Από την άλλη πλευρά, οι “κιτρινομπλέ” δεν κατάφεραν να κρατήσουν το υπέρ τους 0-1 όπως διαμορφώθηκε στις αρχές του δευτέρου μέρους και γνώρισαν τη δεύτερη ήττα στο πρωτάθλημα.

Οι γηπεδούχοι, μετά την αποχώρηση του Βασίλη Αργυρίου από την τεχνική ηγεσία, δεν φάνηκαν να επηρεάζονται και σήμερα αντέδρασαν σωστά παρά το γεγονός πως έμειναν πίσω στο σκορ. Με κορυφαίο τον Βασίλη Γιαουτζή, από τον οποίο πέρασαν όλες σχεδόν οι επιθετικές προσπάθειες αλλά και τον Γιάννη Μπλούκα, που αντικαταστάθηκε στο 70′ μόνο για λόγους τακτικής, ο Κεραυνός έδωσε χαρά στον φίλαθλο κόσμο του και κατάφερε να αποδώσει παρά τα προβλήματα της τελευταίας εβδομάδας.

Η ομάδα του Δημήτρη Χαλκιά πάλεψε σε ένα ακόμη παιχνίδι, προηγήθηκε στο σκορ, έδωσε χώρο στον αντίπαλο παίζοντας με αρκετούς παίκτες πίσω από τη μπάλα, ωστόσο δεν κατάφερε να φύγει με βαθμό ή με βαθμούς από την Επισκοπή, όπως και στο αντίστοιχο περσινό παιχνίδι. Ωστόσο, η διοίκηση διαμαρτυρήθηκε έντονα για τις αποφάσεις του ρέφερι της αναμέτρησης κ. Καραντώνη, για τις οποίες και εξέδωσε ανακοίνωση (δείτε ΕΔΩ)

Ο Κεραυνός είχε την κατοχή της μπάλας από τα πρώτα λεπτά του αγώνα και προσπάθησε με συνεχόμενο passing game να διασπάσει την πολυπρόσωπη άμυνα των φιλοξενούμενων. Η πρώτη 15065164_1466900823339594_149075551_oκαλή στιγμή σημειώθηκε στο 3ο λεπτό, όταν ο Παραστατίδης βρέθηκε απέναντι από τον Κασαπίδη, ο οποίος όμως απέκρουσε σωτήρια σε κόρνερ.

Η δυσκολία για κάθετο παιχνίδι ή από τα πλάγια από τους γηπεδούχους, είχε ως αποτέλεσμα να γεμίσουν αρκετές φορές στα αντίπαλα καρέ και σε δύο περιπτώσεις (26′-45′) οι κεφαλιές του Ντέλλα αποκρούστηκαν από τον Κασαπίδη και κατέληξαν άουτ αντίστοιχα.

Στα πρώτα λεπτά του δευτέρου μέρους, οι “κιτρινομπλέ” έφτασαν δύο φορές απειλητικά στα καρέ του Σταματέλου, αρχικά με τον Μπρέγκου που δέχτηκε την πάσα του Παπαδή αλλά το σουτ που επιχείρησε από το ύψος της περιοχής απέκρουσε ο πορτιέρο του Κεραυνού και στο 58′ όταν και άνοιξε το σκορ με τον Βούλγαρη, ο οποίος “τρύπωσε” στην άμυνα του Κεραυνού και με ωραίο πλασέ “έγραψε” το 0-1. Αυτό ήταν το 7ο φετινό γκολ για τον νεαρό επιθετικό.

Η χαρά των φιλοξενούμενων όμως κράτησε 11 λεπτά και συγκεκριμένα στο 69′ ο Ντέλλας κινήθηκε από τα αριστερά, έκανε τη σέντρα και ο Παραστατίδης από δύσκολη γωνία με κεφαλιά έφερε το ματς στα ίσια. Σαν να μην έφτανε αυτό για τον ΓΑΣ, πέντε λεπτά αργότερα ο Μπουρνάζης “έσπασε” τη μπάλα από τα δεξιά προς το σημείο του πέναλτι και ο επερχόμενος Γιαουτζής με δυνατό σουτ, ολοκλήρωσε την ανατροπή για την ομάδα του. Οι φιλοξενούμενοι διαμαρτυρήθηκαν για επιθετικό φάουλ του Παραστατίδη στον Μωυσίδη στο χώρο του κέντρου, απ όπου ξεκίνησε η φάση του τέρματος για τον Κεραυνό.

Μέσα σε κλίμα ενθουσιασμού για την ανατροπή, ο Κεραυνός κατάφερε να κρατήσει το υπέρ του σκορ μέχρι το τέλος, διευρύνοντας μάλιστα τη νίκη του χάρη στην εύστοχη εκτέλεση πέναλτι του Βασίλη Γιαουτζή στο 1ο λεπτό των καθυστερήσεων.

Το πέναλτι κέρδισε ο Ντέλλας, ο οποίος έφυγε στην κόντρα και προσπάθησε να περάσει τον Κασαπίδη, που έπεσε στα πόδια του για να αποκρούσει. Στη φάση αυτή, ο έμπειρος πορτιέρο τραυματίστηκε και αντικαταστάθηκε από τον Καζεπίδη.

Ο ΓΑΣ Ροδοχωρίου ολοκλήρωσε τον αγώνα με 10 παίκτες λόγω αποβολής του Κώστα Τενεκετζή, ο οποίος αντίκρισε την κόκκινη κάρτα του κ. Καραντώνη για εξύβριση

Διαιτητής της αναμέτρησης ο κ. Καραντώνης, με βοηθούς τους κ.κ. Γιάντση και Παζαρτζικλή.

Συνθέσεις

Κεραυνός Επισκοπής : Σταματέλος, Χαραλαμπίδης, Παπαδόπουλος (60′ Μπουρνάζης), Μπλούκας (61′ Ουρούτσι), Ορφανίδης Λ., Βοτάρης, Γιαουτζής, Γκελοσάνι, Πασχάλης, Ντέλλας, Παραστατίδης (81′ Τασιώνας)

ΓΑΣ Ροδοχωρίου : Κασαπίδης (90′ λ.τ. Καζεπίδης), Κοτζαχρήστος, Τσίπης, Τενεκετζή, Τάσο, Ρίσσου, Φρέντι, Μωυσίδης (77′ Πέτγαζλης), Παπαδής, Μπρέγκου, Βούλγαρης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected