Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

Ντόρτμουντ – Μπάγερν Μονάχου 1-0

huΗ Ντόρτμουντ νίκησε 1-0 τη Μπάγερν στο γερμανικό ντέρμπι, χάρη στο 12ο γκολ του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ, έτσι το αήττητο των Βαυαρών αποτελεί παρελθόν. Μόνη στην κορυφή η Λειψία 

Το 12ο φετινό γκολ του Πιέρ-Εμερίκ Ομπαμεγιάνγκ έκρινε το γερμανικό ντέρμπι, με τη Ντόρτμουντ να επικρατεί 1-0 της Μπάγερν στο “Westfalenstadion”.

Ο Γκαμπονέζος νίκησε από κοντά με προβολή τον Μάνουελ Νόιερ στο 11ο λεπτό, από ασίστ του Μάριο Γκέτσε, ο οποίος έπαιξε για πρώτη φορά κόντρα στην πρώην ομάδα του.

Το ίδιο έγινε και τον Ματς Χούμελς που φορά πλέον την φανέλα της Μπάγερν, ενώ με αυτό το αποτέλεσμα η ομάδα του Κάρλο Αντσελότι δεν είναι πια αήττητη.

Χωρίς ήττα είναι η Χόφενχαϊμ που παίζει την Κυριακή και η Λειψία που είναι πια μόνη στην κορυφή, με +3 από τους Βαυαρούς και +6 από την Μπορούσια, η οποία νίκησε την Μπάγερν έπειτα από 7 σερί ντέρμπι χωρίς επιτυχία.

Συνθέσεις

ΝΤΟΡΤΜΟΥΝΤ (5-3-2): Μπούρκι, Πίστσεκ, Γκίντερ, Παπασταθόπουλος, Μπάρτρα, Σμέλτσερ (88′ Πούλισιτς), Βάιγκλ, Γκέτσε (77′ Γκονσάλο Κάστρο), Σέρλε (68′ Ντουρμ), Ομπαμεγιάνγκ, Αντριάν Ράμος.

ΜΠΑΓΕΡΝ: Νόιερ, Λαμ (68′ Ραφίνια), Τζερόμ Μπόατενγκ, Χούμελς, Αλάμπα, Τσάμπι Αλόνσο (74′ Ρενάτο Σάντσες), Τιάγκο Αλκάνταρα, Κίμιχ (58′ Ντόουγκλας Κόστα), Τόμας Μίλερ, Ριμπερί, Λεβαντόβσκι.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected