Κατηγορίες
Ποδόσφαιρο Κόσμος

“Μοναξιές” στην κορυφή για τη Τσέλσι! (vid)

proxyΜε το 10ο γκολ του Ντιέγκο Κόστα, η Τσέλσι νίκησε 1-0 στο Μίντλεσμπρο και ανέβηκε στην κορυφή της Premier League. Έκτη σερί νίκη για την ομάδα του Κόντε και μάλιστα χωρίς να έχει δεχτεί γκολ! 

Την μοναξιά της κορυφής στην Premier League απολαμβάνει για πρώτη φορά φέτος η Τσέλσι, καθώς νίκησε 1-0 τη Μίντλεσμπρο στο “Riverside”, χάρη στο 10ο γκολ του Ντιέγκο Κόστα.

Ο Ισπανο-Βραζιλιάνος, ο οποίος είναι φυσικά πρώτος σκόρερ στο αγγλικό πρωτάθλημα, πέτυχε το μοναδικό τέρμα του ματς στο 41ο λεπτό με κοντινό σουτ, έπειτα από αδράνεια της άμυνας.

Έπειτα από τις ήττες από Λίβερπουλ και Άρσεναλ, η ομάδα του Αντόνιο Κόντε έχει 6 νίκες σε ισάριθμες αγωνιστικές και μάλιστα δεν έχει δεχτεί ούτε ένα γκολ!

Συνθέσεις

ΜΙΝΤΛΕΣΜΠΡΟ: Βίκτορ Βαλντές, Μπαραγάν, Τσέιμπερς, Γκίμπσον, Φάμπιο (71′ Ντάουνινγκ), Φόρσο (89′ Λίντμπιτερ), Ντε Ρουν, Κλάιτον (73′ Φίσερ), Ανταμά Τραορέ, Γκαστόν Ραμίρες, Νεγρέδο.

ΤΣΕΛΣΙ (3-4-3): Κουρτουά, Αθπιλικουέτα, Νταβίντ Λουίζ, Κέιχιλ, Καντέ, Μάτιτς, Μόουζες (90′ Ιβάνοβιτς), Μάρκος Αλόνσο, Πέδρο (80′ Τσαλόμπα), Αζάρ (92′ Οσκάρ), Ντιέγκο Κόστα.

δείτε βίντεο στο sport24

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected