Κατηγορίες
Basket

Τουρνουά Ακαδημιών Αίας Ευόσμου – Άθλος Αλεξάνδρειας και φιλικού ΠΑΟΚ – Άθλος

DSC_0207Μια πραγματική Μπασκετική πανδαισία έζησαν την Κυριακή το πρωί 20/11/2016 όσοι βρέθηκαν στο κλειστό γυμναστήριο του Εύοσμου.

Εκεί πέντε τμήματα της Ακαδημίας Άθλος Αλεξάνδρειας φιλοξενήθηκαν από την Ακαδημία του Αίαντα Ευόσμου, μίας από τις πιο δραστήριες και ποιοτικές Ακαδημίες Μπάσκετ στη Θεσσαλονίκη.

Τα παιχνίδια είχαν πολύ καλό ρυθμό, όμορφες φάσεις, πάθος και δυνατές μονομαχίες από τους αθλητές και τις αθλήτριες και των δύο ομάδων.

Οι αθλητές και οι αθλήτριες του Άθλου που για ακόμη μια αποστολή εντυπωσίασαν με την μεγάλη συμμετοχή τους, είχαν πολύ καλή απόδοση και κέρδισαν επάξια το δυνατό χειροκρότημα της κερκίδας.

Ξεχωριστή στιγμή αποτέλεσε το πρώτο φιλικό παιχνίδι για φέτος της ομάδας Μίνι κοριτσιών του ΆΘΛΟΥ με τα κορίτσια της ομάδας να παίζουν ελκυστικό και συνάμα ουσιαστικό Μπάσκετ και να φεύγουν από το γήπεδο γεμάτες χαμόγελα και εμπειρίες.

DSC_0312Στην άλλη πλευρά της πόλης, στο γήπεδο της Μίκρας, το Παιδικό αγωνιστικό τμήμα του Άθλου φιλοξενήθηκε από τον ΠΑΟΚ σε μια φιλική αναμέτρηση που πρόσφερε ξεχωριστές εμπειρίες στους αθλητές της ομάδας της Αλεξάνδρειας που προετοιμάζονται για την πρώτη αγωνιστική του πρωταθλήματος της ΕΚΑΣΚΕΜ την επόμενη Κυριακή ( 27/11).

Ο προπονητής και Τεχνικός Διευθυντής της Ακαδημίας Άθλος Βασίλης Αγγέλης δήλωσε μετά από το άκρως επιτυχημένο τουρνουά στον Εύοσμο αλλά και τον αγώνα του Παιδικού με τον ΠΑΟΚ: «Ήταν μια πραγματικά πολύ όμορφη και γεμάτη από Μπάσκετ ημέρα για τους αθλητές και τις αθλήτριες μας η σημερινή. Αγωνίστηκαν, δημιούργησαν, μέτρησαν τις δυνάμεις τους απέναντι σε δύο άκρως ανταγωνιστικές ομάδες αλλά προπάντων έφυγαν με χαμόγελα από τα γήπεδα.

Ο ‘Αθλος ακολουθεί πιστά το πρόγραμμα του που περιλαμβάνει ουσιαστική δουλειά στην προπόνηση αλλά και πολλές συναντήσεις για παιχνίδια με άλλα αγωνιστικά και προαγωνιστικά τμήματα Ακαδημιών οι οποίες κινούνται στο ίδιο πλαίσιο και έχουν την ίδια φιλοσοφία.

Θέλουμε να ευχαριστήσουμε τους γονείς των αθλητών και των αθλητριών μας για την εμπιστοσύνη τους και για την υποστήριξη του έργου μας, αλλά και τα παιδιά για την πολύ μεγάλη και άκρως ουσιαστική συμμετοχή τους στο πρόγραμμα της Ακαδημίας μας.

Επίσης εκ μέρους του Α.Σ. ΆΘΛΟΣ ευχαριστώ την Ακαδημία του Αίαντα Εύοσμου και τον ΠΑΟΚ για τη φιλοξενία και ευελπιστούμε να συνεχιστεί η εποικοδομητική αυτή συνεργασία και με τους δύο ιστορικούς συλλόγους.»