Κατηγορίες
Super League 1

Απίστευτα πράγματα στη συνάντηση της ΑΕΚ με τους εκπροσώπους του Λέσκοτ!

pegasus_LARGE_t_1301_107162123_type12905«Πολεμικό» είναι το κλίμα ανάμεσα στην ΠΑΕ ΑΕΚ και την πλευρά του Τζολέον Λέσκοτ τις τελευταίες ώρες και αυτό «αποτυπώνεται» ξεκάθαρα στις επαφές που έχουν μεταξύ τους. Ο εξάλλος Δημήτρης Μελισσανίδης και η ατάκα του για τον Λέσκοτ.

Στο φως της δημοσιότητας ήρθαν «καυτοί» διάλογοι από την επεισοδιακή συνάντηση της Ένωσης με τους εκπροσώπους του Άγγλου αμυντικού, σύμφωνα με όσα αναφέρει ο ραδιοφωνικός σταθμός «Sport Fm».

Όπως αναφέρει χαρακτηριστικά το sentragoal.gr «…η «σπίθα» που άναψε όμως τη φωτιά ήταν ο απαξιωτικός χαρακτηρισμός που φέρεται να έκανε ο Άγγλος για τον σύλλογο».

Ακολούθησε η έκρηξη του διευθύνοντας συμβούλου της ΑΕΚ, Μηνά Λυσάνδρου, ο οποίος απευθυνόμενος στους εκπροσώπους του Λέσκοτ φέρεται να είπε: «Aν δεν φύγετε στα επόμενα δέκα λεπτά, θα σας βγάλω εγώ έξω με τις κλωτσιές»!

Μετά από αυτό το σκηνικό, οι δυο εκπρόσωποι φέρονται να μετέβησαν σε άλλο όροφο των γραφείων της ΠΑΕ και τον Ντάνιελ Μαϊστόροβιτς να προσπαθεί να πείσει τον Λυσάνδρου να συνεχιστούν οι επαφές. Προσπάθεια που όμως έπεσε στο κενό.

Πάντοτε όπως ανέφερε ο ραδιοφωνικός σταθμός, ο Λυσάνδρου είχε επικοινωνήσει με τον Δημήτρη Μελισσανίδη, ο οποίος δεν δεχόταν… μύγα στο σπαθί του πάνω στο θέμα. Παρότι ο συνεργάτης και στενός του φίλος Ντούσαν Μπάγεβιτς είχε μια περισσότερο ήπια θέση.

Ωστόσο ο «τίγρης» φέρεται να ήταν έξαλλος με τους εκπροσώπους του Λέσκοτ λέγοντας: «Αυτός πρέπει να τελειώσει σήμερα από την ΑΕΚ»!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected