Κατηγορίες
Γ Εθνική LIVE!
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Απόλλων Καλαμαριάς – Καβάλα 2-1 (vid)

rU1iKeKH1pEUTwblsz5AΠολύ σκληρός για να πεθάνει ο Απόλλων, καθώς αν και βρέθηκε πίσω στο σκορ, κατάφερε να φέρει τούμπα το ματς και να επικρατήσει 2-1 της Καβάλας

Παρότι βρέθηκε πίσω στο σκορ στο πρώτο 45λεπτο, οι «κοκκινόμαυροι» βρήκαν τα ψυχικά αποθέματα στην επανάληψη να φέρουν τούμπα το ματς, επικρατώντας 2-1 της Καβάλας με γκολ του Βεργώνη στις καθυστερήσεις και πλέον πάνε για «τελικό» στη Δράμα.

Οι «αργοναύτες» άρχισαν με τους καλύτερους οιωνούς το παιχνίδι, καθώς στο 25΄ άνοιξαν το σκορ με τον πρώην παίκτη του Απόλλωνα, Χάρη Παππά. Η ομάδα του Δημήτρη Καλαϊτζίδη δεν πτοήθηκε και στο 52΄ ισοφάρισε σε 1-1 με τον Ν΄ Λουντούλου. Κι ενώ όλα έδειχναν ότι το ματς θα μείνει στο 1-1, ο Βεργώνης με κεφαλιά στις καθυστερήσεις, έπειτα από κόρνερ του Ν΄ Λουντούλου, έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα, χαρίζοντας μια υπερπολύτιμη νίκη στην ομάδα του.

Συνθέσεις

Απόλλων Καλαμαριάς: Καλογεράκης, Αμαραντίδης, Κυβελίδης, Ντόικιτς, Σαμαράς, Καλαϊτζίδης, Ζώτος, Βεργώνης, Συμελίδης, Ν’ Λουντούλου, Πόποβιτς.

Καβάλα: Αθανασίου, Γιαλούσης, Κυριακίδης, Λαδάκης, Μπαντάνης, Μπάτζιος, Μπλιος, Παβίσεβιτς, Παππάς, Τουμανίδης, Πτηνόπουλος.

δείτε σε βίντεο όλο το ματς από το metrosport.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected