Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Αχαϊκή – Φωστήρας 0-0

4a606feeb074f807e1a3d37a1e32f62f_LΔεν τα κατάφερε η Αχαϊκή στο ντεμπούτο του Αλέξη Γαβριλόπουλου να πάρει την νίκη αφού κόλλησε στο 0 0 με τον Φωστήρα με αποτέλεσμα να μείνει στην τελευταία θέση της βαθμολογίας.

Η Αχαϊκή πέταξε την μεγάλη ευκαιρία να πάρει τους τρεις βαθμούς στο 38′ όταν κέρδισε πέναλτι αλλά ο Μενίκου δεν τα κατάφερε καθώς ο τερματοφύλακας Μπαλασάκης απέκρουσε την εκτέλεση από τα 11 βήματα.

Σε ένα παιχνίδι που δεν είχε πολλές φάσεις η Αχαϊκή ήταν καλύτερη αλλά δεν κατάφερε να φτάσει στην νίκη και η συνέχεια είναι δύσκολη αφού χρειάζεται μεγάλη προσπάθεια να ξεφύγει από τις τελευταίες θέσεις.

το φιλμ του αγώνα στο patragoal.gr

Συνθέσεις

ΑΧΑΪΚΗ (A. Γαβριλόπουλος):  Δρακόπουλος, Ντάζος, Στεφανόπουλος, Σωτηρόπουλος, Παπαδόπουλος, Κωνσταντινόπουλος, Μενίκου, Γεωργόπουλος, Κωστούλας (80΄ Ρουμπάτος), Αγγελόπουλος (69΄Σωτηρόπουλος), Παπαδάτος (88΄Δριμάλας).

ΦΩΣΤΗΡΑΣ TΑΥΡΟΥ (Ν. Παντελής): Μπαλασάκης, Κόπελας, Δημακάκος, Παραράς, Μεντής, Λέτσι, Ταχματζίδης (90΄Μιχελής), Βλάχος (62΄Κοτίτσας), Κοσμίδης (74΄Ζαγοριανός), Σκάρος, Μπιτσάνης.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected