Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) ΑΟ Καρδίας – Απόλλων Παραλιμνίου 0-1 (photos)

15110382_1792259370986960_1450696415320944686_oΤρίτη και φαρμακερή με Παύλο Δημητρίου στον πάγκο καθώς ήρθε και η δεύτερη νίκη στη Γ’ Εθνική, για τον Απόλλωνα Παραλιμνίου και μάλιστα εκτός έδρας, μέσα στους Νέους Επιβάτες έδρα του ΑΟ Καρδίας.

Όπως αναφέρει το serresgoal, ο Απόλλων Παραλιμνίου χτίζει το δικό του θετικό σερί, αφού από τη στιγμή που ανέλαβε την ομάδα ο Παύλος Δημητρίου, έχει 2 ισοπαλίες με Καβάλα (εντός) και Δόξα(εκτός) και στο σημερινό τρίτο παιχνίδι ήρθε και η νίκη.

Οι παίκτες του Απόλλωνα μπήκαν δυνατοί και ορεξάτοι στο παιχνίδι, πήραν τα ηνία του αγώνα και έχοντας την κατοχή της μπάλας δημιούργησαν κινδύνους(Μεντή, Καρακούτη, Λιάρα) στα καρέ των Θεσσαλονικέων και μάλιστα ευτύχησαν στο 34’ να πετύχουν και γκολ, μετά από κόρνερ του Ρούμπου και καρφωτή κεφαλιά του Παναγιωτίδη. Ένα γκολ που αποδείχθηκε χρυσό αφού ήταν αρκετό για να πάρει το πρω΄το του εκτός έδρας τρίποντο η Σερραϊκή ομάδα και μαζί να ξεφύγει από την ουρά του βαθμολογικού πίνακα.

Στο Β’ ημίχρονο οι παίκτες του Παύλου Δημητρίου, χωρίς να κινδυνεύσουν υποχώρησαν σταδιακά για να διαφυλάξουν το πολύτιμο 1-0 για αυτού. Τα κατάφεραν και μάλιστα στις αντεπιθέσεις έγιναν και πάλι επικίνδυνοι με τους Μεντή και Ζιγκερίδη.

Συνθέσεις

ΑΟ KAΡΔΙΑΣ: Φαρμάκης, Βόσδου (78’ Δούκας), Μπιμπισίδης, Γίδαρος, Ξανθόπουλος, Αγτζίδης, Μάντζιος(57’ Μαυρής)Στεφανίδης(55’ Μήτσιος), Κωνσταντινίδης, Χαρίσης Προσκυνητόπουλος

ΑΠΟΛΛΩΝ ΠΑΡΑΛΙΜΝΙΟΥ(Δημητρίου): Χατζηγιαννάκης, Κοσμίδης, Τάκας, Παναγιωτίδης, Μερεσιώτης, Τριανταφύλλου Κ., Ρούμπος(81’ Μηντιούρης), Λιάρας, Μεντής(89’ Καστριτσέας), Ναλμπάντης, Καράκουτης(66’ Ζυγκερίδης)

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected