Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Ορφέας Ξάνθης – Αλμωπός Αριδαίας (2-1) Δηλώσεις Καμαράκη και Τυριακίδη

Χωρίς τίτλοΟι δύο προπονητές μίλησαν στη συνέντευξη τύπου μετά τον αγώνα της Ξάνθης.

Αναλυτικά όπως δημοσιεύτηκαν στο xanthi-sport.gr:

Παναγιώτης Καμαράκης : «Παίξαμε για πρώτη φορά μετά το ρεπό μας και την διακοπή του πρωταθλήματος σε επίσημο παιχνίδι και σίγουρα ήμασταν επιφυλακτικοί στην αρχή! Στο πρώτο 75λεπτο παίξαμε αναγνωριστικά, στη συνέχεια ανεβήκαμε κι ευτυχήσαμε να προηγηθούμε στο 45′ κάτι που μας έκανε πολύ καλό στον ψυχολογικό τομέα! Μιλήσαμε πολύ στα αποδυτήρια στην ανάπαυλα, είπαμε πως πρέπει να παίξουμε έξυπνα, να εκμεταλλευτούμε τις αντεπιθέσεις και να πετύχουμε και άλλα γκολ. 7ο καταφέραμε και αυτό, δημιουργήσαμε κι άλλες ευκαιρίες, είχαμε και χαμένο πέναλτι κι όταν ο αντίπαλος μείωσε ήταν φυσικό να δεχτούμε και μια μικρή πίεση. Συγχαρητήρια στους παίκτες μας, είναι πολύ φιλόδοξα παιδιά, δουλεύουν πολύ στις προπονήσεις και άξιζαν τη νίκη. Ας μην ξεχνάμε επίσης ότι είχαμε απέναντί μας μια πολύ καλή ομάδα, που την παρακολούθησα στο παιχνίδι με τον Λαγκαδά και εντυπωσιάστηκα!

Όπως είχα τονίσει και τον Ιούλιο, δεν ξέρω σε ποια θέση Θα καταλήξουμε αλλά ξέρω καλά ότι στόχος μας είναι να παίζουμε ελκυστικό ποδόσφαιρο και αυτό διεκδικήσαμε και σήμερα. Συνεχίζουμε, κοιτάμε πλέον το επόμενο παιχνίδι στα Γρεβενά, θέλουμε λίγο να ξεκουραστούμε και να συνεχίσουμε τη δουλειά. Όπως επίσης Θέλουμε να παρουσιάσουμε και νέα παιδιά στην αποστολή και στην ενδεκάδα, τα οποία αξίζουν να πάρουν ευκαιρίες. Η επιτυχία στην Καλαμαριά ήταν μεγάλη αλλά την περιμέναμε.’ Έχουμε παίξει 4 ματς εκτός και δεν έχουμε δεχτεί γκολ. Αυτό σίγουρα κάτι σημαίνει. Κρατάμε πάντα χαμηλούς τόνους και δουλεύουμε για το καλύτερο και στο επόμενο παιχνίδι»!

Γιώργος Τυριακίδης : «Συγχαρητήρια στον Ορφέα που δικαιούταν τη νίκη στο μεγαλύτερο κομμάτι του παιχνιδιού. Μας επηρέασε η διακοπή, δεν ήμασταν έτοιμοι, αποπροσανατολιστήκαμε από τη διακοπή του πρωταθλήματος. Χάσαμε ένα ολόκληρο ημίχρονο, κάναμε λάθη και μιλάω φυσικά για το πρώτο μέρος. Στο δεύτερο πιέσαμε για την ισοφάριση, ο Ορφέας μας χτύπησε στις αντεπιθέσεις κι έτσι ήρθε η ήττα. Όταν δέχεσαι δύο γκολ δεν μπορείς να διεκδικήσεις κάτι καλό, εμείς προβληματιζόμαστε με την ήττα, πρέπει να συνέλθουμε και να πάμε στο επόμενο παιχνίδι μόνο για τη νίκη»!

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected