Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Εορδαϊκός – Δόξα Δράμας 0-3 (photos)

eordaikos-doxa-6-600x319Μετά από ένα μέτριο παιχνίδι που έγινε στο τραγικό αγωνιστικό χώρο του γηπέδου της Πτολεμαΐδας η Δόξα Δράμας πέτυχε εύκολη νίκη επί του Εορδαϊκού και θα πάει στο +3 στο ντέρμπι με την Καλαμαριά τη Κυριακή.

Από την άλλη ο Εορδαϊκός έμεινε για ακόμα ένα παιχνίδι μακριά από το τρίποντο και έτσι η διαφορά από την επικίνδυνη ζώνη έμεινε στο βαθμό.

Ο αγώνας έγινε μπροστά σε περίπου 500 φιλάθλους από τους οποίους οι 100 από τη Δράμα ανάμεσα τους και ο χρηματοδότης της ομάδας κ. Μπύρος.

Το παιχνίδι ξεκίνησε με τους καλύτερους οιωνούς για τους πρωτοπόρους αφού στο 3ο του σουτ του Δουμάνη απέκρουσε πολύ δύσκολα σε κόρνερ ο Περπερίδης (αν και είχε αντίθετη φορά στο σώμα του). Από την εκτέλεση η μπάλα έφτασε στον Ιότι που σέντραρε και ο αφύλακτος Πινδώνης με κεφαλιά έκανε το 0-1.

Από εκεί και μετά οι φιλοξενούμενοι είχαν τον έλεγχο χωρίς ουσιαστικά να απειλούν με τον Εορδαϊκό να βγαίνει σιγά-σιγά μπροστά αλλά να μην απειλεί ιδιαίτερα πλην ενός σουτ του Μαυροματίδη στο 38 που έφυγε άουτ.

Στο 51ο σουτ του Δουμάνη απέκρουσε εντυπωσιακά ο Περπερίδης και στο επόμενο σουτ του Ιότι βρήκε το αριστερό κάθετο δοκάρι. Ο Εορδαϊκός απειλούσε με μακρινά σουτ όπως αυτό του Μαυροματίδη στο 56ο και στο 66ο ο Ιότι εκτέλεσε φάουλ ο Γαιδαρτζής που είχε μπει στο παιχνίδι πριν 7 λεπτά με προβολή έκανε το 0-2 και ουσιαστικά «κλείδωσε» τη νίκη.

Στο 81ο ο Καλλογιανίδης αν και αμαρκάριστος στο ύψος της περιοχής σούταρε άουτ και στο 85ο ο Δουμάνης μπήκε στη περιοχή και έδωσε έτοιμο γκολ για το Γαιδαρτζή για το τελικό 0-3.

Συνθέσεις

Εορδαϊκός: Περπερίδης, Μπαλίτσας, Τσοαχαταρίδης, Σαββίδης, Λιάμης, Μπίκος, Περσίδης (77ο Ταμπά), Ν΄΄ Σο (67ο Καλογιαννίδης), Μπίκος, Ίβιτς, Βλαδίκας (69ο Χαραλαμπίδης).

Δόξα: Σικαλιάς, Ρεβυθόπουλος, Βιτλής, Γκαρακλίδης, Παπαζαχαρίας, Ακασού (27ο λ.τ. Παπαζούδης), Σουάνης, Πινδώνης, Γιόνδης (59ο Γαιδαρτζής), Ιότι (73ο Μαρκόπουλος), Δουμάνης.

περισσότερες φωτογραφίες στο e-ptolemeos.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected