Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Θύελλα Ραφήνας – Ηλυσιακός 1-1

thiella_ilisiakos_gethnikiΚάτι η διακοπή του πρωταθλήματος, λίγο οι πολλές απουσίες, συν το γεγονός ότι ο Ηλυσιακός κατέβηκε εμφανώς με αμυντικογενές σχήμα συνέβαλαν στην απώλεια βαθμών για την Θύελλα Ραφήνας.

Το σφύριγμα της λήξης βρήκε τους Λιγνιτωρύχους με ένα πικρό χαμόγελο στα χείλη, αφού βρέθηκαν πίσω στο σκορ λίγο πριν τελειώσει το α΄ ημίχρονο, είχαν την τύχη να ισοφαρίσουν στο… καπάκι με την έναρξη της επανάληψης και λίγο έλειψε να «κλέψουν» το ματς με το δοκάρι του Βαζέχα στο 85ο λεπτό.

Περισσότερο χαρούμενοι ήταν οι παίκτες του Ηλυσιακού μια και κατέβηκαν για να μην χάσουν, τουλάχιστον στο πρώτο 45λεπτο ήταν σε θέση άμυνας, ευτύχησαν να πετύχουν ένα γκολ με την μοναδική ευκαιρία που δημιούργησαν, δέχθηκαν νωρίς το 1-1 κι έκτοτε δεν βγήκαν με αξιώσεις να «χτυπήσουν» το παιχνίδι και να πάρουν το διπλό.

Η Θύελλα κατέβηκε σ αυτό το ματς με πολλές απουσίες λόγω τραυματισμών (βλέπε Παναγιωτόπουλος, Μπουντάκης, Στάφα, Φύτρος), φάνηκαν οι παίκτες της επηρεασμένοι από την διακοπή του πρωταθλήματος, δεν έπιασαν τα γνωστά στάνταρ της απόδοσής τους, κυρίως στο πρώτο ημίχρονο κινήθηκαν σε ρηχά νερά, ενώ στο δεύτερο ημίχρονο μπήκαν δυνατά, αλλά μετά το γκολ της ισοφάρισης δεν πίεσαν όσο έπρεπε την αντίπαλη εστία.

Το φιλμ του αγώνα στο irafina.gr

Συνθέσεις

Θύελλα Ραφήνας (Πέτρος Τσιγκούλης): Β. Παπαδόπουλος, Γκίκας, Αράπης (61΄ Γεραγωτέλλης), Κούνας (85΄Ανδρεαδάκης), Αφράτης (61΄Ντούνης), Δημητρίου, Χαρακτίδης, Ντόσκας, Βαζέχα, Ζέκιο, Μανουσάκης
Ηλυσιακός (Αλέκος Ρίζος): Κοντοπίδης, Μέξης, Ρόπας, Σαμιώτης, Κωνσταντόπουλος, Πιπίνης, Τσινιάς (64΄Βουτσιώτης), Γκούντου, Ιωάννου, Θαναηλάκης (89΄Γεωργακόπουλος), Μάλτσι (78΄Φλέγκας).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected