Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) ΑΕ Ιστιαίας – Ρήγας Φεραίος 3-1 (photos+vid)

Χωρίς τίτλοΜεγάλη νίκη, την πρώτη της στο πρωτάθλημα της Γ’ Εθνικής πέτυχε σήμερα η Α.Ε. Ιστιαίας στην έδρα της για την 9η αγωνιστική του πρωταθλήματος.

Το τελικό σκορ 3-1 σε ένα παιχνίδι που το συγκρότημα του Μίκι Τσίρκοβιτς έλεγχε πλήρως το ματς από το πρώτο ως τελευταίο λεπτό. Εκτός από τη βαθμολογική σημασία η νίκη αυτή δίνει και μεγάλο ψυχολογικό αβαντάζ στην Ένωση ενόψει της συνέχειας του πρωταθλήματος.

Αγωνιστικά η Ένωση παρουσιάστηκε πολύ πιο βελτιωμένη σε όλες τις γραμμές της σε σύγκριση με τα προηγούμενα ματς. Το γρήγορο γκολ που ήρθε μόλις στο 6′ έδωσε μεγάλη ψυχολογική ώθηση στους Βορειοευβοιώτες, όπου μέσα στο γήπεδο επέβαλαν το παιχνίδι του και ουσιαστικά σε όλο το πρώτο μέρος δεν απειλήθηκαν καθόλου από το Ρήγα, όπου παρουσιάστηκε αρκετά νωθρός χωρίς γρήγορα αντανακλαστικά και χαμένος στο γρήγορο ρυθμό που επέβαλαν οι παίκτες της Ιστιαίας.

Στο δεύτερο μέρος αν και πάλι δέχτηκε νωρίς γκολ, η ομάδα του Βελεστίνου προσπάθησε να μαζέψει λίγο την κατάσταση. Στο 62′ μείωσε σε 2-1 αλλά τυπικά μόνο Θα μπορούσαμε να πούμε ότι μπήκε ξανά στο ματ, αφού ουσιαστικά οι γηπεδούχοι συνέχισαν να έχουν τον απόλυτο έλεγχο, πέτυχαν ακόμη ένα τέρμα και «κλείδωσαν» τη νίκη.

το φιλμ της αναμέτρησης αλλά και φωτογραφίες στο dinataathlitika.gr

Συνθέσεις

Α.Ε. Ιστιαίας (Μίκι Τσίρκοβπις): Μόλτζαρης, Μπουλγκουρίδης, Θόρια, Λαμπρόπουλος, Πανάκης. Πουrαχίδης, Στεργίου Α., Στασινόπουλος (65′ Ανέστης Β.), Αλεξίου (84′ Ανέστης Χ.), Ηλιόπουλος, Τσαούσης (80′ Στεργίου Η.)

Ρήγας Φεραίος (Λάκης Μπακάλης): Παπαγιάννης, Χστζηαθανασίου, Βουραζέρης (84′ Τσελεπής), Σπάθης, Λάμπρου, Κέβιν (89′ Καναβός), Ζαχαράκης, Γεωργατζής (59′ Τζοβάρας), Κυπτίου, Γκίκα, Σέττος.

Δηλώσεις :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected