Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Ερμής Ζωνιανών – Τριγλία Ραφήνας 1-1

Χωρίς τίτλοΧωρίς νικητή, έληξε η αναμέτρηση ανάμεσα στον Ερμή Ζωνιανών και την Τριγλία Ραφήνας, καθώς οι δύο ομάδες ήρθαν ισόπαλες με 1-1 στο πλαίσιο της 9ης αγωνιστικής του πρωταθλήματος της Γ’ Εθνικής.

Όπως αναφέρει το grandsport, οι γηπεδούχοι μπήκαν πολύ δυνατά στο παιχνίδι και στο 9ο λεπτό έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία όταν ο Βασίλης Πλουσής,  σέντραρε με τον Πασιαλή να πιάνει την κεφαλιά, όμως ο Μακρής απομάκρυνε το κίνδυνο πάνω στη γραμμή.

Δύο λεπτά αργότερα οι «πράσινοι» απείλησαν ξανά όταν ο Τοπούζης εκμεταλλεύτηκε το λάθος του Δίμιζα, όμως το πλασέ που επιχείρησε δεν βρήκε στόχο. Το… συγκρότημα του Γιώργου Πετράκη πήρε κεφάλι στο σκορ στο 16ο λεπτό όταν ο Πουλάκης εκμεταλλεύτηκε την σύγχυση στην άμυνα της Τριγλίας γράφοντας το 1-0.

Η συνέχεια ήταν ανάλογη με τους Ζωνιανούς να πιέζουν και στο 21ο λεπτό να χάνουν μια ευκαιρία όταν ο Πουλάκης, σούταρε με τον πορτιέρο της Τριγλίας να διώχνει, ενώ στην συνέχεια ο Τοπούζης σούταρε ανενόχλητος με την μπάλα να καταλήγει άουτ.

Οι γηπεδούχοι έχαναν την μια ευκαιρία μετά την άλλη και στο 25ο λεπτό ο Πασιαλής, έχασε μοναδική ευκαιρία να διπλασιάσει τα τέρματα της ομάδας του, όμως η κεφαλιά που επιχείρησε πέρασε λίγο έξω από το δοκάρι του Δίμιζα.

Οι φιλοξενούμενοι έχασαν την πρώτη τους ευκαιρία στο 34ο λεπτό όταν ο Ποτουρίδης  έπιασε την κεφαλιά, όμως η μπάλα δεν του έκανε το χατήρι και πέρασε έξω. Στην επανάληψη ο ρυθμός έπεσε με αποτέλεσμα στα πρώτα λεπτά να μην δημιουργηθεί κάτι αξιόλογο στις εστίες των δύο ομάδων.

Η Τριγλία Ραφήνας στο 60ο λεπτό της αναμέτρησης έφερε το παιχνίδι στα ίσα με ωραία κεφαλιά του Ποτουρίδη. Από εκεί και μετά ο Ερμής Ζωνιανών πίεσε για την ισοφάριση, χωρίς όμως να μπορέσει να πετύχει κάτι αξιόλογο,  με αποτέλεσμα το τελευταίο σφύριγμα του κ. Να βρίσκει τις δύο ομάδες ισόπαλες με 1-1.

Συνθέσεις

Ερμής Ζωνιανών: Κόλλιας, Ταβλαδωράκης, Πρωτογεράκης, Γεωργούλης, Ραπτάκης, Πουλάκης, (85′ Δ. Πλουσής), Πασιαλής(65′ Σκουτέλης), Φαμπίνιο, Τοπούζης, Ανωγειανάκης(75′ Σεχολάρι), Β. Πλουσής.

Τριγλία Ραφήνας: Δίμιζας, Καμβύσης, Τσαγκαρής, Μακρής, Μπίρης, Μητσόπουλος, Κότσι(84′ Παπαδόπουλος), Πασ’αββας, Ποτουρίδης, Καλογιάννης(90′ Τσακυργιάννης), Νικολόπουλος (77′ Μάργαρης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected