Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (2ος όμιλος) Νίκη Βόλου – Αμβρακία Κωστακιών 1-0

53021025f55cc71dc020c32260321fcc_LΗ Νίκη χωρίς να παρουσιάσει το καλό της πρόσωπο, στη μεγαλύτερη διάρκεια του αγώνα, κέρδισε την Αμβρακία Κωστακιών με σκορ 1-0, έβαλε στο σακούλι της τρεις πολύτιμους βαθμούς κι έμεινε κοντά στην κορυφή του βαθμολογικού πίνακα.

Η δυστοκία της στην τελική προσπάθεια λίγο έλειψε να της στοιχήσει καθώς οι φιλοξενούμενοι είχαν δοκάρι στο 84’ αγωνιζόμενοι με δέκα παίκτες από το 67’. Οι κυανόλευκοι θα πρέπει να βελτιώσουν την αγωνιστική τους εικόνα ενόψει του αγώνα με τον Πιερικό στην Κατερίνη ώστε να επιστρέψουν με το τρίποντο πριν το κλάσικο του Βόλου.

Με πολλούς αμυντικογενείς ποδοσφαιριστές στη σύνθεσή της, από την Νίκη έλειπε η φαντασία, η ταχύτητα και η παραγωγή φάσεων μπροστά στην αντίπαλη εστία κατά τη διάρκεια του πρώτου μέρους. Η κατοχή ήταν μεν συντριπτικά υπέρ των γηπεδούχων, χωρίς όμως αυτό να μεταφράζεται και σε όμορφο ποδοσφαιρικό θέαμα. Οι λίγες πλαγιοκοπήσεις και οι ελάχιστες κάθετες πάσες δεν ανησυχούσαν τον αντίπαλο τερματοφύλακα, ενώ ήταν φανερό πως η Νίκη μπορούσε να απειλήσει μόνο από στημένα. Σε μία από τις στημένες φάσεις ήρθε και το μοναδικό γκολ της αναμέτρησης με τον Κορέτα να βρίσκεται για ακόμη μία φορά στο σωστό σημείο, την κατάλληλη στιγμή, σπρώχνοντας την μπάλα στα δίχτυα μετά από γέμισμα σε εκτέλεση φάουλ του Δημολιού, στο 44’.

Το φιλμ της αναμέτρησης στο goalpost.gr

Συνθέσεις

Νίκη Βόλου (Στ. Ξηροφώτος): Τζήμας, Δημολιός, Παπαδήμας, Παρασκευαΐδης, Ναουμίδης, Πετράκος, Βέργος (86’ Κόλα), Τσιουρέλης (74’ Ζενούνης), Νικλητσιώτης, Τορεζάνι (82’ Παπαγεωργίου), Κορέτα

Αμβρακία Κωστακιών (Δ. Μπαλάφας): Βαρελής, Τάσιος, Μπεζεβέκης, Λύτος, Παπανίκου (78’ Γρύλλης), Βερλέκης, Παππάς, Πέτσας, Μπαλαδήμας, Νταλάκας, Νικολαΐδης

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected