Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (3ος όμιλος) Παναρκαδικός – Παναχαϊκή 1-0 (vid)

imageΟ Παναρκαδικός ήταν ο μεγάλος νικητής στο ντέρμπι της Πελοποννήσου κόντρα στην Παναχαϊκή. Σκόρερ του μοναδικού γκολ της αναμέτρησης ο Καδάς. Σε απόσταση αναπνοής το “τριφύλλι” από την κορυφή.

Όπως αναφέρει το arcadiasports, σε ένα κλειστό παιχνίδι και από τις δύο ομάδες στο πρώτο ημίχρονο, ο Παναρκαδικός είχε δύο πολύ καλές στιγμές με τους Ραχίμ και Καναβέτα. Η Παναχαϊκή στο μεγαλύτερο μέρος του πρώτου μέρους είχε την κατοχή μπάλας, δίχως ωστόσο να δημιουργήσει την κλασική ευκαιρία. Στο 42ο λεπτό ο Γιώργος Αντωνόπουλος είδε τον Ραχίμ να μην μπορεί να συνεχίσει και ο Παναγιώτης Σαλαπάτας πέρασε στον αγώνα.

Στο δεύτερο ημίχρονο κυριάρχησαν τα δυνατά μαρκαρίσματα και η προσοχή στην άμυνα. Η πρώτη αξιόλογη ευκαιρία ήρθε με ένα φάουλ του Παπουτσή να καταλήγει στην αγκαλιά του Βρονταρά. Ο Γιώργος Αντωνόπουλος πέρασε στο παιχνίδι τον Κολιόπουλο στη θέση του Καναβέτα και δύο λεπτά αργότερα είδε τον Σαλαπάτα να κερδίζει φάουλ σε πολύ καλό σημείο έξω από την περιοχή της Παναχαϊκής.

Ο Καδάς δεν το σκέφτηκε πολύ, πήρε την μπάλα την έστησε… σαν να ήταν πέναλτι και με ένα απίστευτο αριστερό πλασέ πάνω από το τοίχος έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα του Βρονταρά γράφοντας το 1-0 για τον Παναρκαδικό. Αυτό το γκολ έμελλε να είναι και το μοναδικό του παιχνιδιού καθώς ο Παναρκαδικός έπαιξε μυαλωμένα στα τελευταία λεπτά του παιχνιδιού και διατήρησε το νικηφόρο αποτέλεσμα.

Συνθέσεις

Παναρκαδικός : Καπετάνος, Αρώνης, Κυριακόπουλος, Παπουτσής, Πετρόπουλος, Ραχίμ (43′ λ.τρ. Σαλαπάτας), Χατζόπουλος, Καδδάς, Σταθουλόπουλος, Καναβέτας, Γκρόσιος.

Παναχαϊκή : Βρονταράς, Βλάχος, Αδαμόπουλος, Λουμπαρδέας, Μακρυδημήτρης, Γκίνο, Φωτάκης, Στεργίδης, Ελευθεριάδης, Μαστραντωνάκης (65′ Πολυχρόνης), Σιαλμάς (74′ Μωραϊτης).

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected