Κατηγορίες
Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (4ος όμιλος) Πανθηραϊκός – Άγιος Ιερόθεος 0-0

Χωρίς τίτλοΙσόπαλοι χωρίς τέρματα αναδείχθηκαν Πανθηράίκός και Άγιος Ιερόθεος στο παιχνίδι που άνοιξε την αυλαία της 9ης αγωνιστικής στον 4ο όμιλο, σε ένα ματς με αρκετές δυνατές μονομαχίες, ανάμεσα σε δυο εξαιρετικές ομάδες.

Όπως αναφέρει το stopekto.gr, το ματς ήταν αρκετά καλό, με τους νησιώτες όσο και τους Περιστεριώτες να δημιουργούν λίγες αλλά σημαντικές φάσεις και τους δυο τερματοφύλακες να βρίσκονται σε καλή ημέρα και να διατηρούν ανέπαφες τις εστίες τους.

Στο 1ο μέρος το ματς δεν είχε πολλές φάσεις με τους γηπεδούχους να απειλούν με τον Λούκας και Φύτρο και τους “κιτρινόμαυρους” να έχουν σημαντικές στιγμές με τους Γκουτσούλη, Καραμέρη και Κετσετζόγλου.

Στα πρώτα λεπτά της επανάληψης οι Αθηναίοι έχασαν μεγάλη ευκαιρία με το σουτ του Θανόπουλου να μπλοκάρει ο Πουρής, με τους νησιώτες να απειλούν στα μέσα του β’ ημιχρόνου, με την κεφαλιά του Μκρτσιάν μετά το κόρνερ του Πόνσε να φεύγει άουτ.

Στα τελευταία λεπτά οι φιλοξενούμενοι πίεσαν όμως οι ενέργειες των Γκουτσούλη, Γούλα και Κετσετσόγλου δεν βρήκαν στόχο.

Συνθέσεις

Πανθηραϊκός : Πουρής, Κορτσιονίδης, Μπακάλης, Μικρτσιάν, Λούκα, Σαββίδης, Φύτρος (66′ Ζώνας), Λασαρίδης (66′ Κριτσάς), Περιάλης, Πόνσε, Γαρυφαλλόπουλος (87′ Συνολάκης).

Άγιος Ιερόθεος : Κυρίτσης, Πολίτης, Μανδύλης, Δάρρας, Μπιρμπίλι, Γούλας, Καραμέρης, Γκουτσούλας, Θανόπουλος, Πανούσης, Κετσετζόγλου.

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected