Γ Εθνική Ποδοσφαίρου Γυναικών

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας – Άγιος Νέστωρ Καρδίτσας 10-0 (photos)

15195964_404919666565455_4523976918036006515_oΜε νίκη ξεκίνησε τις υποχρεώσεις της, η γυναικεία ομάδα του Αγροτικού Αστέρα Αγίας Βαρβάρας, που βρέθηκε αντιμέτωπη με τον Άγιο Νέστορα Καρδίτσας, στην πρεμιέρα του πρωταθλήματος της Γ΄ Εθνικής κατηγορίας Γυναικών.

Τα κορίτσια του Αστέρα κυριάρχησαν στον αγωνιστικό χώρο και είχαν την πρωτοβουλία των κινήσεων σε όλη τη διάρκεια του αγώνα και μόλις στο 2′ προηγήθηκαν με σουτ της Παπαδοπούλου που μπήκε στην περιοχή, μετά από πολύ ωραία επιθετική ενέργεια της Ντούσκα.

Το φλιμ της αναμέτρησης

7′ ΓΚΟΛ! Η Μουρατίδου διπλασίασε τα τέρματα για τον Αστέρα, με ωραίο πλασέ στην αντεπίθεση (2-0)

14′ ΓΚΟΛ! Εκτέλεση φάουλ της Στρίμπα από το ύψος του κέντρου προς την περιοχή των φιλοξενούμενων, στην πορεία της μπάλας η Παπαδοπούλου η οποία με βολέ έστειλε τη μπάλα στα δίχτυα.

24′ Δυνατό σουτ της Παπαδοπούλου από το ύψος του πέναλτι, μπλόκαρε η Αρζουμανίδου.

26´Η Μουρατίδου έφυγε στην επίθεση, πέρασε δύο παίκτριες και βγήκε τετ-α-τετ με την τερματοφύλακα αλλά το σουτ που δοκίμασε βρήκε το δεξί δοκάρι.

27′ ΓΚΟΛ! Δυνατό σουτ της Στρίμπα από το ύψος τη περιοχής, στα δίχτυα της Αρζουμανίδου (4-0)

Τρεις καλές ευκαιρίες για τη Ντούσκα : Στο 37΄σουτ από πλάγια θέση, μπλόκαρε η τερματοφύλακας των φιλοξενουμένων, στο 39′ κεφαλιά στη μικρή περιοχή, δίπλα από το δεξί δοκάρι και στο 41΄σουτ από πλάγια θέση, η μπάλα χτύπησε στο δεξί δοκάρι και κινήθηκε παράλληλα με τη γραμμή αλλά απομάκρυναν οι φιλοξενούμενες πριν καταλήξει στα δίχτυα.

44′ ΓΚΟΛ! Πάσα ακριβείας της Κιουτάχιαλη για τη Ντούσκα, η τελευταία πλάσαρε την Αρζουμανίδου για το 5-0

52′ ΓΚΟΛ! Η Μπαξεβάνου κέρδισε τη μπάλα στην αντίπαλη περιοχή, μπήκε από πλάγια αριστερά και με πλασέ στην κλειστή γωνία “έγραψε” το 6-0

56′ Η Μπαξεβάνου και πάλι πήρε τη μπάλα μετά από την παράλληλη σέντρα της Δεληγιαννίδου Α. και το απευθείας σουτ που επειχείρησε απέκρουσε σωτηρία η Αρζουμανίδου ενώ η μπάλα στη συνέχεια χτύπησε στο δοκάρι.

57′ ΓΚΟΛ! Σέντρα της Ντούσκα και δυνατό σουτ της Μουρατίδου μέσα από την περιοχή, η μπάλα στα δίχτυα για έβδομη φορά (7-0).

61′ Πολύ καλή επιθετική ενέργεια με τη Μπαξεβάνου και τη Μουρατίδου που έβγαλε σε τετ-α-τετ την πρώτη και το πλασέ που δοκίμασε η τελευταία, απέκρουσε σωτηρία η Αρζουμανίδου.

62′ ΓΚΟΛ! Τριπλασίασε τα τέρματα της στο 62’ η Παπαδοπούλου, με σουτ από τη ύψος το πέναλτι (8-0)

78′ ΓΚΟΛ! Η σειρά της Κιουτάχιαλη να χριστεί σκόρερ με σουτ μέσα από την περιοχή (9-0)

90′ ΓΚΟΛ! Το 10 – 0 με πλασέ της Δεληγιαννίδου Α. από το ύψος της μικρής περιοχής.

Συνθέσεις

Αγροτικός Αστέρας Αγίας Βαρβάρας : Κανελλάκη, Δεληγιαννίδου Α., Τσεχελίδου, Μπαξεβάνου, Κιουτάχιαλη, Στρίμπα, Φεϊμ, Μουρατίδου, Παπαδοπούλου (79′ Δεληγιαννίδου Αγγ.), Ντούσκα (66′ Καλαϊτζόγλου), Δελησσάβα (57′ Ιντζεβίδου).

Άγιος Νέστωρ : Αρζουμανίδη, Θεοδωροπούλου, Παπαθανασίου, Τσούτσου (46′ Καραγεώργου Ρ.), Τσέλιου, Σιδηρόπουλου (68′ Καραγεώργου Α.), Σακελλαρίου, Κουτσώνα Φ, Αλεξανδρή, Παππά (74’ Παιδή), Τοπούζη

περισσότερες φωτογραφίες στο agrotikos-asteras.blogspot.gr

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected