Γ Εθνική / Τοπικά

Γ Εθνική (1ος όμιλος) Μακεδονικός Φούφα – Αλμωπός Αριδαίας 2-0 (photos)

IMG_9302Ανεβάζοντας κατακόρυφα την απόδοση του στο 2ο ημίχρονο ο Μακεδονικός Φούφα έφτασε στη νίκη επί του Αλμωπού Αριδαίας και ανέβηκε έτσι και άλλο στη βαθμολογία.

Στο πρώτο μέρος ο Μακεδονικός φάνηκε επηρεασμένος από τη διακοπή αλλά στο δεύτερο κυριάρχησε και πετυχαίνοντας 2 όμορφα γκολ πήρε τη νίκη.

Κίτρινες στους Κεσκιλίδη, Τοπάλη, Ζαρογιάννη. Παπαζούδη.

Φάσεις-γκολ

Στο 27ο ο Διαμαντίδης εκτέλεσε φάουλ η μπάλα χτύπησε στο οριζόντιο δοκάρι, στη γραμμή και απομάκρυνε ο Παπαδόπουλος.

Στο 33ο ο Τσικόπουλος έφυγε μόνος του αλλά μπαίνοντας στη μεγάλη επιχείρησε να σουτάρει αλλά κόντραρε σωτήρια ο Παπαζούδης.

Στο 71ο ιδανική αντεπίθεση για τον Μακεδονικό με το Τσικόπουλο από αριστερά να βγάζει σέντρα ακριβείας για το κεφάλι του Κεσκιλίδη που με καρφωτή κεφαλιά άνοιξε το σκορ.

Στο 80ο νέα πολύ ωραία συνεργασία για το Φούφα με το Δούφα να βγάζει παράλληλα τη σέντρα για το Τσικόπουλο που με πλασέ έκανε το τελικό 2-0.

Συνθέσεις

Μακεδονικός Φούφα: Παπαδόπουλος, Κοπατσάρης, Σιδηρόπουλος, Πιριτζάους, Τζουβάρας, Χατζηρούμπης (90′ Παπουτσίδης), Τσικόπουλος (83′ Κυβρακίδης), Τσόμπο, Τοπάλης, Χάιτας (74′ Δούφας). Κεσκιλίδης.

Αλμωπός Αριδαίας: Μένιος, Μιχαηλίδης, Τσιρλίδης (57′ Παντελίδης), Ζαρογιάννης, Παπαζούδης, Κοβάτσης, Διαμαντίδης, Σιδηρόπουλος (57′ Ελευθεριάδης Γ.), Καραγιάννης, Ελευθεριάδης Λαζ. (85′ Σιδώνης), Ελευθεριάδης Θεοδ.

Γραφείο Τύπου Μακεδονικού Φούφα

Φωτογραφίες :

moserlx-gif-1
coffee-banner
error: Protected